Supermakkelijk bestellen, heldere website en natuurlijk goede prijzen!!

Het was niet moeilijk om de juiste keuze te maken. Ook supermakkelijk dat de montage ook meteen afgerekend wordt,

Mooie overzichtelijk en top prijzen

Makkelijk menu super simpel en overzichtelijk.

Simpel, voordelig en Duidelijk

Simpel, voordelig en vooral duidelijk.

snel goedkoop

Geen gedoe of verborgen kosten

Makkelijk te bestellen en gelijk leveren bij montagepartner.

lekker concreet, goede prijs

jammer dat het moment van installeren niet vaststaat

Makkelijk zoeken, veel keus en gunstige prijzen

Makkelijk zoeken, veel keus en gunstige prijzen

Betrouwbare partner, duidelijke communicatie en vlotte levering.

Zie hier boven.

Perfecte site

Al paar keer besteld top bedrijf en netjes altijd afgeleverd

snel, goed

snel, goed

vertrouwd / kwaliteit / juiste prijs&kwaliteits-verhouding !!

op advies van naaste, sinds paar jaar besloten mijn autobanden bij Bandenconcurrent te bestellen. dit is aanzienlijk goedkoper zonder tussenpartij (garage). tot nu toe altijd tevreden over de service/kwaliteit/bezorging. VERTROUWD!

Absoluut professionele service

Snelle reactie, vlotte correcte afhandeling en persoonlijke benadering

Makkelijk en goedkoop

Ik vond het eerst spannend om de banden bij een bedrijf te kopen die ze niet zelf monteert, maar het proces bleek eigenlijk heel makkelijk. Stuk goedkoper dan de ketengarages

Duidelijke site, snelle levering en betrouwbaar!

Snelle levering banden

Snelle levering A-merk autobanden tegen een scherpe prijs. De montage is goed bij een net bedrijf met een aardige eigenaar.

Voorheen al eens besteld en goede ervaringen mee gehad. Naar aanleiding daarvan nogmaals besteld. zijn ook goedkoper dan anderen.Nu wachten op levering

Betaalbare prijzen + keuze om zelf te monteren of laten doen

Erg fijne website met ruime keuze en betaalbare prijzen. Daarbij is het erg fijn dat je kan kiezen of je zelf wilt monteren of dit laat doen door een monteur in de buurt.

Makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen , veel banden en maat soorten

Helemaal Top

Top prestatie

Fijne duidelijke website !!

Heel makkelijk een paar banden kunnen bestellen nu hopen op een vlotte levering.

Ruime keus, en de beste banden

Simpel en goed

Helemaal top en op voorraad

Makkelijk en eenvoudig regelen

Gemakkelijk en betaalbaar

Erg overzichtelijke site, goed zoek filters en mooie prijzen

Ik moet mijn bestelling nog ontvangen, maar eerste indruk is goed.

Kwaliteit banden voor scherpe prijs geleverd met een perfecte service.

Al jaren koop ik banden bij BandenConcurrent. Altijd vollop keuze voor een goede prijs en netjes geleverd. Zoek niet verder, voor banden is er maar 1 adres!

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.