Supergoed

Snel, duidelijk en makkelijk om een bestelling te doen op bandenconcurrent. Heel erg goed en aan te bevelen. Daarnaast een eerlijke prijs.

gEWELDIG

hET IS EEN GOED PRODUKT EN SNELLE LEVERING.

Goedkoop

Goedkoop, snel besteld, makkelijk besteld en een goede overzicht en filters!!! Top!!!

Niet voor niets een 9,4 ^^

Een duidelijke webshop waarbij de prijzen goed zijn en je altijd terecht kan voor advies. Voor elk voertuig kun je hier terecht!

goeie ervaringen met service en levering

ik heb er een goed gevoel bij de manier van handelen

Als ik gaat vergelijken dan is bandencocurrent goedkoopste en snelle levering.

Snelle en correcte site met prima info.

Goede uitleg zoals beschreven hierboven.

tot nu toe prima

eerder al goed, dus ik verwacht niks minder

Probleemloos

probleemloos

Gemak dient de mens

Super makkelijk om de juiste banden te bestellen en te laten monteren bij 1 van de partners

Is goed , alleen een opmerking sommige bedrijven autobanden zijn wat goedkoper dan bij jullie ik heb nog 4 winterbanden nodig en bij andere zijn goedkoper maar jullie zijn ook goed.gr.

Super handig en Super voordelig

Wat een gemak voor de laagste prijs

Top kwaliteit met leveren.. kan geen ander aan tippe

Goed geregeld

Overzichtelijke site , snelle afhandeling

Snel geregeld

Duidelijk, snel en goed geregeld. Banden voor een mooie prijs!

Snel en betrouwbaar

Snelle levering, mooi banden, goede service!

Super snel en handig

Na een tip de website bezocht. Heel gebruik vriendelijk en makkelijk.

Top banden!

Rijden prima! Goede keuze gemaakt, bekend en vertrouwt merk.

Uitstekende service

De aankoop ging snel, de banden lagen binnen een paar dagen bij het afgesproken punt en ze zitten er al om heen. Hopelijk gaan ze een tijdje mee.

Goedkope banden maar goede kwaliteit

Snelle levering, leuke prijzen, zoals mijn vrouw zou zeggen, zo kun je tenminste een keer een lekke band rijden, zonder dat het je kapitalen kost!

Prima service!

Alles ging vlot en ben heel erg mee tevreden.

Snel en gemakkelijk

Eenvoudig en duidelijk! Zelfs voor mij!

Altijd betrouwbaar

zo makkelijk

alles op een rolletje en snel ook.

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.