Goed geprijsd en snel geleverd.

Veel lopen zoeken op websites naar banden voor mijn auto maar kwam al snel tot de conclusie dat Bandenconcurrent het meest overzichtelijk en ruime aanbod heeft voor een goede prijs. Dus echt top!

nette prijzen en snelle leveringen

al verschillende keren mijn bande hier gekocht en elke keer weer netjes op tijd geleverd en tegen fatsoenlijke prijzen.

Super snel en correct bestellen

Super snel en correct bestellen tegen eeb scherpe prijs.

ervaren

Makkelijk zoeken

Makkelijk zoeken, veel keus en zeer gunstige prijzen. Echt een aanrader!

Na lang denken eindelijk de keuze gemaakt om via BandenConcurrent te bestellen

Ik heb lang nagedacht om over te gaan op all season banden en vaak online gezocht naar de juiste banden en een garage om deze er op te laten zetten. Na nog een winter niet gewisseld te hebben nu besloten om via BandenConcurrent all season banden te bestellen en bij een garage met goed reviews (zij bieden garages aan) deze te laten monteren. Bestellen is zo gedaan, montagekosten reken je meteen af. Zo hoef je alleen naar de garage voor de wissel zodra de banden binnen zijn (3 werkdagen ongeveer).

Goede overzichtelijke site

Er zijn veel bandenwebshops maar ik kom toch elke keer bij deze uit het is gewoon goed en ik houd er van dat het overzichtelijk is

Perfecte service, niet duur

Bekijken, goed advies, besteld, makkelijk geld overgemaakt..!

Veel aanbod, duidelijke site

Duidelijke site met veel keuze en scherpe prijzen. Ik ben goed geholpen!

Overzichtelijk en makkelijk!

Overzichtelijke site, duidelijke info, makkelijk bestellen en keuze om thuis of bij de garage te laten leveren! Heel fijn!

Snel en handig bestellen

Good shi

Fast delivery, good company

Everything in order

Al een aantal keren banden voor zowel mijn auto als die voor mijn vrouw haar auto gekocht

De montage partners leveren ook goed werk

Ik ben erg tevreden over mijn aankoop bij BandenConcurrent het is een betrouwbare partij met scherpe prijzen en goede service. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen en raad het ook anderen aan die op zoek zijn naar een makkelijke en betaalbare manier om nieuwe banden te kopen

Werkte super simpel en zoekmachine werkt ook perfect.

Ik ervaar de banden als een geslaagd succes!

Alles in 2 min geregeld

Gekozen van bandenconcurrent vanwege de prijs en geen rompslomp. 4 nieuwe all season van hancook in inclusief montage voor nog geen 400 euro

Altijd goed en optijd geleverd

Geen gezeur achteraf. Gewoon een goede, duidelijke en professionele site!

6 jaar geleden ook mijn nieuwe caravan banden hier besteld en hier goede ervaring mee

Snel, Gunstig en makkelijk geregeld.

Makkelijk zoeken, veel keus en zeer gunstige prijzen. Echt een aanrader!

Goed service

Snel en makkelijk

Altijd de juiste keuze

Bandtastisch

Heerlijke site met gigantisch veel keuze, van laag naar hoog geprijst. Toppertje en voor een zeker vervolg.

Heel makkelijk

Tussen alle banden de juiste voor mij vinden was heel makkelijk de filter werkt goed en er staat genoeg informatie bij en deze informatie is ook heel duidelijk. Ook zijn de prijzen natuurlijk zeer concurrerend ;)

Betrouwbaar

Al meerdere bandensets besteld. Geleverd zoals afgesproken tegen een goede prijs

Makkelijke duidelijke site.

Erg vlug en goed mijn banden kunnen vinden voor een goede prijs. Met als service de montage adressen beschikbaar.

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.