Overzichtelijk en duidelijk

De website was zeer overzichtelijk en duidelijk. Ik heb de banden die ik nodig had kunnen vinden. Wat minder waren de filters die ik probeerde in te stellen. Verbeterpunt: extra filter/zoekmogelijkheden op bandenigenschapppen bijv. m+s. In vergelijking met concurrentie, was de prijs-kwaliteit verhouding prima.

Super makkelijk bestellen

Ik toetste bij Google wat ik nodig had en zij kwamen als eerste naar boven. In het verleden heb ik mijn banden hier ook besteld en werden netjes en snel geleverd bij mijn garage. De site is verder heel overzichtelijk en duidelijk. Zeer tevreden.

Bestellen en bezorgen

Website van bandenconcurrent.nl is zeer toegankelijk en gebruikersvriendelijk. Banden zijn eenvoudig te vinden en met elkaar te vergelijken. Zo heb je een band voor eenieder zijn portemonnee en kwaliteitsniveau.

Zeer concurrerende prijzen en geweldige levertijden

Heb meerdere keren banden besteld en ben zeer blij met de service!

Goede service en feedback

Super goeie prijzen. Snelle levering

Ik bestel al jaren hier. Altijd snelle levering voor de beste prijzen!

I just found you from internet and you’ve got nice prize to me and i am happy

Goede prijs voor band

Mooi dat je ook 1 band kan bestellen ipv 2 Gratis verzending stond er, jammer bij afrekening toch verzendkosten moeten betalen. Dat is het enigste minpuntje

goede en duidelijke service

goede en duidelijke service

Veel beter dan oponeo

Oponeo is slecht en bandenconcurrent is super Dezelfde banden uit spanje daganzo alleen oponeo maakt ze kwijt En banden concurrent leverd ze binnen enkele dagen met werkende Track and trace

Goede en snelle service / verzending!!

Snel en transparant

Snel en transparant process.

Het is heel goedkoop

Ik leuk de kost here

Eenvoudiger kan het bijna niet

Ik heb 4 nieuwe banden besteld en online afgerekend in 5 minuten. Ik hoef geen aparte betalingen te doen voor de montage wat ik vroeger wel moest doen bij aankopen via autobandenmarkt.nl. De prijs is op een aantal euro's na vergelijkbaar. Keuze voor afleverpartner is overzichtelijker (3 ipv 12 bedrijven). Prijs voor de montage per band is duidelijker dan autobandenmarkt.nl - want daar moet je doorklikken en daarna blijft 't totaalprijs nog steeds onduidelijk. Voor mij is de BandenConcurrent.nl absoluut de winnaar.

Duidelijke website met scherpe prijzen.

Mijn ervaring met Bandenconcurrent is dat de website duidelijk en overzichtig is, de prijzen zijn concurerend en ze verzorgen een vlotte afwikkeling wat voor mij erg belangrijk is.

Makkelijk zoeken, veel keus en zeer gunstige prijzen.

Makkelijk zoeken, veel keus en zeer gunstige prijzen. Ik raad het iedereen aan .

Prijs kwaliteit

Prijs kwaliteit zijn goed net prijs een fijne band

Altijd snel en tevreden met de service van deze top leverancier

Goedkoper is nergens anders te vinden

Fijne communicatie

Kreeg snel reactie op mijn vraag. Heb de banden net besteld en handig dat je direct 1 van de montagepartners in de buurt kunt selecteren. Al met al een stuk goedkoper dan bij de Audi dealer :-) Dank!

Prima banden

Hopelijk vele mooie kilometers maken

fijne site om banden te bestellen

super simpel om banden te bestellen. duidelijk en overzichtelijk. fijn dat ze even met je mee denken om er ventielen bij te bestellen.

Duidelijke website en lekker voordelig

Overzichtelijke website Veel keuze Goede prijs

Was netjes geseald geleverd top gedaan.

Mooi op tijd geleverd.

Goede prijzen, duidelijke informatie, eenvoudig bestellen!

Titel spreekt voor zich ... ;)

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.