simpel en Goedkoop

heb meerdere sites bekeken, maar de beste service en prijs!

Goed makkelijk goedkoop

Gemakkelijk selecteren welke banden je nodig hebt en een overzicht krijgen tussen kwaliteit en prijs zo is de keuzen snel gemaakt

In het verleden al eerder op deze manier mijn banden besteld en dat is uitstekend bevallen.

Super simpel geregeld

Beste prijzen na wat onderzoek gedaan te hebben. Verzenden, monteren + andere opties zoals uitlijnen kunnen allemaal op 1 plek geregeld worden. Helemaal super.

Nergens goedkoper !

Ik praat wel eens met andere mensen dat ik nergens anders dan Bandenconcurrent de beste deal kan krijgen. Meestal geloven ze me niet, maar na hun eigen zoektocht komen ze er meestel wel achter dat ik echt wel gelijk heb.

Goed van A tot Z

Veel overzicht, variatie en mogelijkheden tot aan afleveren & montage! Goed bezig!

Erg tevreden over bandenconcurrent

Al 2 jaar haal ik of mijn vader banden bij bandenconcurrent, altijd eerlijke prijzen en waar naar je geld.

Net als de voorgaande keren een snelle levering. En bezorgd zoals verwacht

Goeie prijs kwaliteit en prima service!

Bandenconcurrent kent een groot asortiment banden met een goede prijs en kwaliteit. Als je vragen hebt over je te bestellen banden, ontvang je snel een reactie. Bandenconcurrent is een aanradder.

Nette prijs. uitstekende service van de garage

Nette prijs. uitstekende service van de garage

Goed geprijst en fijne site

Ik vond het hardstikke duidelijk aangegeven allemaal, en heel fijn dat je ook in termijnen kan betalen

Makkelijke totaal bestelling

Het is een makkelijke site om je banden uit te zoeken en te gaan voor jou keuze van band en je kan gelijk de banden thuis laten bezorgen of bij een montagebedrijf van jou keuze die bij hun zijn aangeslotenen. Ook de afspraak word meteen verzorgd en geen omkijken meer. Evt kan je gemakkelijk in 3 termijnen zonder extra kosten betalen.

Altijd de kwaliteit die ik verlang

Goede banden veel keuze en prima prijzen meestal binnen 48uur geleverd...

beste prijs en snel geleverd wat wil je nog meer

al vaker hier besteld gaat altijd goed en snelle levering

Goeie duidelijke website

Snel besteld. Ben benieuwd naar de levering

Autoservice Hoofddorp: een aanrader!

Autoservice Hoofddorp: vriendelijk, meedenkend en kundig. Een aanrader!!

Makkelijk en overzichtelijk

Snel de juiste band gevonden en nog in de aanbieding ook.

niet

researsch op google gedaan en terecht gekomen bij bandenconcurrent. voordelig en aanbieding

Goedkoop en kwaliteit en Merk

Ik wil graag merk voor weinig geld maar nieuw en daarom bandenconcurrent Gegroet .ismet Bilici

Prijs kwaliteit en snelle professionele diensten

Prijs kwaliteit is top snelle levering contact met klant zoals het hoort!

Makkelijke en snelle manier van bestellen

Snel en effectief kunnen bestellen

Prima prijs kwaliteit verhouding inclusief montage service perfect....

Duidelijk en overzichtelijk

Makkelijk te gebruiken en overzichtelijk prettige website!

een fluitje van een cent bij de banden concurrent.

Goede prijs en gemak met de doorkoppeling naar de montage firma

Snelle service en nergens anders goedkoper kunnen vinden

Voordat ik mijn bestelling plaatste had ik nog vraag over de ventielen. Hiervoor een mail gestuurd en vrijwel direct een antwoord gekregen op mijn vraag. Ik bestel hier al jaren mijn banden. Zowel het bestelproces als de levering altijd positief ervaren. Hiervoor 5 sterren van mij

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.