Laden reviews...
4,574 recenze za posledních 12 měsíců
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Kunder roser rask levering og en tydelig bestillingsprosess. Nettstedet er oversiktlig og valgmulighetene er mange. Samlet sett gir tjenesten positive tilbakemeldinger og lojale kunder kommer tilbake.
En site met behulp van het zien van de band welke maat u nodig heb ! Zo geeft hij elke maat en soorten banden aan. En de goedkoopste met en snelle levering !
19 July 2026
Mark Ames
Brakel
Alles volgens afspraak gegaan
Emile
Oisterwijk
I was able to find the right tyre easily and bandenconcurrent was able to find me closest installation garage as well.
Jaffer Ahmed Mohammed
Almere
Very simple and friendly interface. Unfortunately, it is not possible to call to service center. On the other hand, my question was answered very quickly by email.
Sergii
Eersel
Goede service bestel al jaren mijn banden hier altijd netjes en correct geleverd en een geweldige prijs ga zo door tot de volgende groetjes Andre
Andre
Breda
Top , altijd weer .
Abderhem Benhammou
Harderwijk
Heb bij garage er opgezet ziet er top uit dankje wel.
tarik akyol
Eindhoven
Bandenservice a/d remweg in vijfhuizen was perfect
Piet Smit
Haarlemmerliede
Duidelijke site goede prijs
G
Hijum
David
Sittard
Beter dan bij de garage zelf haha
Jaiuad
Amstelveen
Uitstekende keuze hulp voor het vinden van de passende banden. Goede informatie, neutraal en duidelijk om zelf te komen tot de juiste keuze.
Ton Duijn
Schoorl
Prijs super & montage bij van Gemert ook super!
Frank
Goch
Ik heb uitgebreid verschillende A-merk all-seasonbanden met elkaar vergeleken. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de Goodyear Vector 4Seasons Gen-3 205/55 R16 94V, omdat deze in onafhankelijke tests tot de best scorende banden behoort. De band biedt uitstekende grip op droog, nat en besneeuwd wegdek, heeft een lange levensduur en een goede prijs-kwaliteitverhouding.
John
Limburg
Tim bedankt
Henk Karper
Den Haag
Ik heb 4 banden besteld eerste 2 zijn keurig binnen gekomen na bestelling 5 dagen erna binnen maar de andere levering is niet binnen en had op gerekend ik was van plan om maandag te vertrekken maar door dit vertraging met de 2 levering gaat dat niet lukken en kan met niemand contact opnemen waardeloos dit
Y
Utrecht
Mijn ervaringen zijn zeer goed vandaar dat ik hier opnieuw bestel
Jan Kist
Meppel
Besteld en binnen paar dagen afgeleverd.
Ben
Eys
Ik houd van jullie, ga zeker vaker bestellen voor mijn autos
Kristiab
Den haag
Bestellen kinderlijk eenvoudig monteren zal zeker goed komen bedrijf is bekend en komt afspraken na
Mario Geus
Cuijk
Een paar demobanden voor de helft van de prijs gekocht als bij mijn dealer. Vakkundig erop gezet door Dusch automotive Gouda.
Marcel
GOUDA
Ik snap niet hoe ze het doen dat ze zo veel goedkoper zijn dan wanneer ik banden bestel via mijn garage of een bandenbeurs!
Peter Slenders
WAGENINGEN
0% klantenservice, 6 juli 4 banden besteld en 2 nog steeds niet geleverd. Met geen mogelijkheid krijg je een medewerker aan de lijn of reactie om de status van je bestelling op te vragen. WAARDELOOS. Hierdoor heb ik ook een deel van mijn vakantie gemist. NIET BESTELLEN!
Beveelt niet aan
Ridvan
Tilburg
Hallo Ridvan,
Wat vervelend om te lezen dat je bestelling niet volledig is geleverd en dat je hierdoor ook een deel van je vakantie hebt gemist. Daar willen we onze oprechte excuses voor aanbieden.
We begrijpen heel goed hoe frustrerend het is als je geen duidelijkheid krijgt over de status van je bestelling. Dat is uiteraard niet de service die je van ons mag verwachten.
Onze klantenservice kijkt graag direct met je mee om te achterhalen wat er met de ontbrekende banden is gebeurd en om samen zo snel mogelijk tot een passende oplossing te komen.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We hopen de kans te krijgen om dit alsnog netjes voor je op te lossen.
Met vriendelijke groet,
Team BandenConcurrent.
Zo makelijk banden zoeken en bestellen. Duurde nog geen 5 minuten. En dat voor iemand die er geen verstand van heeft . Dank u wel
Monique De Haan
Hoorn