Altijd fantastisch geregeld!

Ik bestel. Ik wacht. Het wordt geleverd. En heb rijplezier! Super!

Good quality tyres, I'll definitely recommend

Good quality tyres, I've been using Good Year all season for my van from BandenConcurent more than one year of daily heavy use and I still got half life of the tyres. Quality, spotless service, fast and reliable website. I definitely recommend to my friends and family.

Tot nu toe heel goed

Ik bestel het voor hele familie en tot nu toe goed bevallen. Altijd banden dat zelfde jaar gemaakt zijn. Ik heb opnieuw besteld en hopelijk is het weer goed. Hankook Kinergy 4S 2 (H750) XL 205/55 R16. Succes en ga zo door.

Eenvoudig besteld

Snel en simpel te bestellen

Overzichtelijk

Helder, overzichtelijk en goed

snel besteld

besteld en snel geleverd

keurige levering

makkelijke site en keuze genoeg. levering op tijd.

Mijn ervaring met Bandenconcurrent

Dit is niet de eerste keer heb een bestelling geplaatst bij jullie en het ging altyd makkelijk en snelle zonder geen probleem als je, jou banden maat weet! Jullie zijn snel met ook met bezorgen en dat is atyd een plus punt.

Makkelijk zoeken, goede prijs en uitstekende service.

Je wordt uitstekend geholpen met het maken van je keuze.

Goede prijzen, duidelijke site

Perfecte service

Wel meer banden besteld voor mijn andere auto die ik toen had

Al meerdere keren banden besteld. Volgens mijn garage prima banden

Al meerdere keren banden besteld. Volgens mijn garage prima banden

Overzichtelijk

Goede site, snel gekocht

Fijne winkel

Heldere uitleg. Enkel op het laatst de extra prijs voor ventielen was verrassend. Ik nam aan dat die automatisch bij een nieuwe band inbegrepen zitten.

Website werkt top, nu nog even wachten op levering

De website werkt geweldig: overzichtelijk, snel en met handige filteropties waardoor ik precies vond wat ik nodig had. De bestelprocedure was eenvoudig en duidelijk. Mijn bestelling is momenteel nog niet aangekomen, dus ik kan de volledige ervaring nog niet beoordelen. Ik heb nog geen contact opgenomen met de klantenservice, omdat ik verwacht dat alles alsnog goed zal verlopen. Tot nu toe ben ik zeer tevreden met hoe alles is ingericht en hoop ik dat de levering ook vlot en correct verloopt. Mocht er toch iets misgaan, dan vertrouw ik erop dat het professioneel opgelost wordt. Aanbevelen? Ja, op basis van mijn ervaring met de website zeker.

uitstekend

Fijne en duidelijke uitleg over de banden. Goed overzicht waardoor je snel de juiste keus kan maken.

Geniaal vlot geregeld in 1 klik

Fantastische service en snelle levering. Eerder besteld en was zeer verrast door de kwaliteit. Zeer sterke aanrader.

Makkelijk bestellen

Het bestellen ging makkelijk, ik heb het product nog niet ontvangen, dus heb verder niet genoeg ervaring om een goede review achter te laten

Makkelijk en duidelijk te bestellen

Het is een breed assortiment maar een erg duidelijke website. Binnen no time heb ik de juiste banden kunnen vinden en besteld. Niks op aan te merken!

Zeer scherpe prijzen - top service!

Gewoon een hele goede site / bedrijf.

Goede voorlichting inz DOT en prima telefische afhandeling

Moest wel enige moeite doen om telefonisch contact te krijgen, maar daarna prima door door uw medewerkster(s) ingelicht over mijn bestelling en levertijden van 4 stuks Vredestein Quatro Pro+ all seson 225x60xR18 104W.

Makkelijk en snel

Goed overzicht om merken te vergelijken. Scherpe prijs en makkelijk te bestellen en te laten bezorgen bij een montagepartner

Overzichtelijk en prettige site!

Fijn en overzichtelijk met goede prijzen en modellen

vooralsnog prima

vooralsnog prima

Perfecte service

Heb eerder bij jullie banden besteld. Heb 1 band stuk gereden.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA