Steekproef

Altijd bij Bandeconcurrent besteld, helaas zijn mijn banden in een parkeer garage lekgestoken dus moest ik een nieuwe set hebben.

Blij verrast.

Op een caravan met een Duitse 100 km/h goedkeuring moeten de banden jonger zijn dan 6 jaar. Maar ja, in de bandenwereld zijn banden tot 3 jaar nieuw. Niet een leverancier, ook BC niet, kan aangeven hoe nieuw de te leveren banden zijn. BC geeft wel aan dat 98% van de voorraad jonger is dan 1 jaar. Na 1 week de banden ontvangen, 4 maanden oud! Daar kan ik dan 6 seizoenen mee op pad, super.

Makkelijker kan bijna niet!

In een vloek en een zucht nieuwe banden besteld en tegelijkertijd de montage geregeld. Helemaal top!!

Makkelijk en snel!

Overzichtelijke website, makkelijk bestellen en snel plek om te wisselen met altijd een partner in de buurt. Top

Banden zo gevonden en geregeld

Op zoek naar nieuwe zomerbanden in no time banden besteld bij een keur aan mogelijkheden aan merken. Elke band keurig beschreven op haar kenmerken. Zo is de keus snel gemaakt. En op de koop toe volgende week in mijn eigen woonplaats monteert.

gebruiksvriendelijk

de site werkt erg goed. erg overzichtelijk en zeer voordelig.

Was makkelijk te bestellen.

simpel

gemakkelijk de beste banden te kiezen, geen gedoe 1klick en klaar

Altijd de beste keus voor de goedkoopste prijs.

BandenConcurrent heeft me nooit teleur gesteld. Hebben het beste assortiment en altijd de laagste prijzen! Kortom al jaren een vaste klant en raad het iedereen ook aan die op zoek is naar banden, etc…

Prima site voor autobanden Goed en Prima prijs

Bij Banden Concurrent is het prima banden bestellen ,goede prijs en levering .

Eerste bestelling

gemakkelijk

duidelijk en gemakkelijk

Prettig om direct een garage te kunnen selecteren.

Ik selecteer graag zelf op het gemak welke band ik wil aanschaffen. Het gemak waarmee een garage gekozen kan worden voegt zeker iets toe aan de ervaring

Al eerder banden besteld

Goede banden voor een eerlijke prijs

Veel keuze + Vertrouwde merken

Veel keuze tussen goede banden met veel bekende merken. De website werkt ook netjes en ziet er goed uit :)

Makkelijk zoeken en bestellen

Makkelijk zoeken, bestellen en betalen

Fast

Easy to navigate and order.

Goede kwaliteit voor de juiste prijs

In de garage ben ik het dubbele kwijt, daarom bestel ik hier banden.

super service

ik had al eens banden besteld, en nu is het weer opnieuw top.

Top prijzen voor A merk banden

Fijne website, met veel keuze en duidelijk classificatie. Hierdoor ruim 300 euro bespaard ten opzichte van de garage.

Goede service!

Nooit problemen bij bestellingen en goede snelle service!

Sneller levering en goede prijzen.

Ik was een tijdje bezig geweest om auto banden te gaan zoeken, ook via andere website maar kwam steeds terug op de bandenconcurrent, hebt ik besloten om vandaag de banden alsnog te gaan bestellen, de website werkt super goed bij een aantal andere website moest ik steeds alles op nieuwe invullen welke banden ik wilde bij bandenconcurrent niet kwam ik steeds op de goede bandenlijs wat wil bestellen.. Na bestellen kreeg ik al snel een mail met de facturen en bezorg dagen.

helemaal goed

snel en goed geleverd, montage bedrijf tegelijk erbij.

Website werkt gewoon super zonder haperingen, echt top

De keuze om ze bij een garage te laten bezorgen is goed bedacht om dat te integreren aan de website

Bestellen gaat makkelijk en vlot.

Het zoeken van nieuwe banden en bestellen ging vlot en makkelijk.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA