Nagyon jo

Jo gumik. Elégedett vagyok.

• Ajánlnál minket? Yes

ben goed op weg geholpen

tot nu toe ben ik goed begeleid tijdens het bestellen

Topservice en scherpe prijzen

Al meerdere keren banden besteld via BandenConcurrent en altijd tevreden. Het bestelproces is duidelijk, de prijzen zijn scherp en de levering is snel en netjes. Ook fijn dat je kunt kiezen voor montage bij een servicepunt in de buurt. Kortom: betrouwbare webshop met goede service. Aanrader!

Alles ging soepeltjes

Alles snel geregeld en hop ik had nieuwe banden ,en kwa prijs dik tevreden.

Eenvoudig de juiste banden bestellen

Altijd weer eenvoudig de banden vinden en bestellen en snel geleverd

Grote sortering

Grote sortering en makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen.

Komt betrouwbaar over omdat je ook met klarna/paypal kan betalen.

Duidelijk, makkelijk en vertrouwd

Gewoon duidelijkheid over producten, prijzen en montagemogelijkheden. Wat wel handig zou zijn geweest is vermelding van het dotnr of iig het productiejaar

Makkelijk en snelle levering!

Ik bestel al een aantal jaar de banden van beide auto’s bij bandenconcurrent, snel en makkelijk te bestellen. Overzichtelijke website. Een top service voor zowel thuis als garage levering!

Geweldig !

Ik ben zeer tevreden

Ik heb al vaker banden bij bandenConcurrent besteld. Makkelijk en altijd op tijd zeer te veerden. Mijn dank daar voor

zeer goed

Overzichtelijke website, uitstekend assortiment en prettige prijzen, geen verzendkosten voor 1 band, kortom top.

Vorige x prima bevallen

Na een eerder geleverde bestelling opnieuw voor banden concurrent gekozen. Goed bevallen.

heb hier al meer banden besteld tot nu to altijd goed

heb hier al meer banden gekocht en waren alyijd goed houd er wel rekening me dat het niet en 24 uurs levering is ik moest ongeveer en week wachten maar verder goede prijs en goede producten

Erg fijn

Heb net mijn banden besteld, en het komt nu al vertrouwd over. Ging erg gemakkelijk en snel

snelle en duidelijke site , maakelijk om te bestellen

Ik heb hier al meerdere keren banden besteld en is altijd prima geregeld en snelle leveringen . de service partner banden servive Acht is ook erg goed en snelle montage.

Prijs technisch uitstekend

Snel en top service

Genoeg keuze en de prijs kwaliteits verhouding is ook goed!

Easy en gemakkelijk en goede prijzen

Ik koop hier al jaren. Nu voor het eerste inclusief montage. We gaan het zien maar hoe moeilijk kan het zijn? Ook thuisbezorgd gaat prima. Niets dan lof

Heel duidelijk en makkelijk

De website werkt super goed. Makkelijk kiezen en toch veel informatie beschikbaar.

bandenconcurent voordeel op iedere cent

altijd op tijd duidelijk helder goed super geen betere

Prima website

Ik heb mijn nieuwe banden hier besteld omdat ik hier een ruime keuze heb en de prijzen goed zijn. Nu de aflevering maar even afwachten…

Heb altijd met banden znel geleverd en t zijn goed banden voor een leuke prijs!!

Weer een setje Michelin All season banden besteld

Ik heb hier al banden besteld voor m’n dochter en dat ging helemaal naar wens. Nu een mooie set Michelin all season banden voor de Mini Countryman van m’n vrouw besteld.

makkelijk en overzichtelijk besteld

banden zijn makkelijk uit te zoeken en te vergelijken. daarna zijn ze zo besteld.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA