Prettig en veel keus

Snel gevonden, veel keus en goede prijs Snelle levering ook, heb er al eerder besteld

Helder en overzichtelijk

Duidelijke communicatie, snelle levering en betrouwbare partners. Goede band hoeft dus niet veel te kosten!

Gemakkelijke site, veel lokale montage mogelijkheden

Bandenconcurrent laat gemakkelijk zien waar je de banden kan laten monteren. Dit maakt on-line bestellen makkelijk en geeft een vertrouwd gevoel.

Keuze genoeg prima prijs

Mijn keuze is gevallen omdat er genoeg banden en merken zijn voor iedereen . Wat ook goed is de prijzen zijn goed verzenden gratis . makkelijker kan bijna niet heel erg mijn dank.

super

Ik rij vaak op circuits voor de hobby en heb bij BandenConcurrent de beste prijs en wat voor mij belangrijk is, levertijd gevonden. De keuze van banden in de semi slick is ook groot en door de uitgebreide informatie per band, heb ik de banden goed kunnen vergelijken voor ik ze heb gekocht. Zeker een aanbeveling waard!

Beste banden specialist van Nederland

Ik koop al jaren via bandenconcurent mijn banden en er is geen betere banden specialist die zo snel en goede kwaliteit banden levert

Mooie banden voor een goede prijs

Snel bij mijn garage bezorgd vorige keer ook! Nb Omdat de banden erg strak waren verpakt werden ze smaller dan de velg was lastig met monteren. Verbeter puntje!

Snelle levering!

Hier al vaak banden besteld. Snelle levering en een fijne website!

Dikke prima

Mooie web side en voor duidelijk

aantrekkelijke prijs

Moest 1 band vervangen wegens inrijding . Een iets hogere dot is dan geen probleem

Snel, makkelijk en overzichtelijk

Snel, makkelijk en overzichtelijk

Goede prijzen

Snel gevonden en een goede prijs

Makkelijk overzichtelijk en een goede prijs/kwaliteitsverhouding

Met de afmetingen van de banden en filters was het makkelijk zoeken. Prijzen zijn gunstiger dan bij een garage.

Snel en goed afgeleverd

Prima contact en snel geleverd.

beste producten beste prijs

goede vergelijkings mogelijkheden. goede prijs, snelle levering bij mijn garage. Helemaal goed.

Een simpele en directe ervaring

Bestellen bij bandenconcurrent doe ik veilig, makkelijk en snel. Ik krijg heel duidelijk te zien welke banden beschikbaar zijn met bijbehorende prijs. Elke keer als ik denk 'ik ga even checken of ik ze elders goedkoper kan vinden' kom ik uiteindelijk terug bij bandenconcurrent. Jullie zijn een top bedrijf en zou jullie altijd aanraden. Gaat jullie goed!

Gewoon Goed met een hoofdletter

Makkelijke site / snel geregeld / goede banden voor een goede prijs zoals het hoort. Goede service.

Alles gaat zoals het hoort te gaan, prima.

Je wordt goed op de hoogte gehouden mijn banden zijn door AutoCar Saliba in Aalsmeer goed gemonteerd, aardige mensen, is ook wel fijn.

Snel en efficiënt

Prijs overzichtelijk en makkelijk montage partner te vinden

Goed geholpen, gunstige prijs en levering op tijd

Top bandenleverancier

Great selection of brands.

Fast, easy to order, great service and great selection of brands.

Overzichtelijk, snel en concurrerend!

Zoals de naam het aangeeft ' bandenconcurrent' zeer scherpe prijs en website is erg overzichtelijk. Snel en makkelijk een bestelling geplaatst.

Ruime keuze, scherpe prijzen

Er is een ruim aanbod tegen scherpe prijzen met gedetailleerde technische specificaties.

overzichtelijke site met goede prijs/kwaliteits verhouding in banden.

duidelijke informatie betreffende de banden coderingen. Prijs is zeer aantrekkelijk.

Geweldige service en goede prijs

Zeker doen goede prijs kwaliteit verhouding

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA