Duidelijke site, snelle service.

Voor mij, als vrouw, heel fijn om op deze manier zelf banden aan te schaffen, zonder allerlei vervelende verkooppraatjes. Vorige aankopen prima gegaan, goede info op de site, makkelijk zoeken en bestellen, snelle levering en goede service.

Makkelijk te bestellen

Mijn banden hier besteld. Filter werkt heel makkelijk en binnen no time de juiste banden gevonden. Echt een plus punt wat vertrouwen voor mij wekt is dat je achteraf mag betalen.

Simpel en duidelijk

Nadat ik de bandenmaat had ingevuld en wist waar ik naar zocht ging het bestellen super snel en makkelijk! En daarbij, goede prijs!

goede prijs, kwaliteit en snelle levering.

Levering heel snel

Positief

Een positieve ervaring voor zowel aankoop als verzending en montage

Nederlands bedrijf

nog geen ervaring. gekozen voor een nedelandse leverancier en klarna betalen

Very fast type of searching for tires and partners services

It was "in the mouth" of all my colegas when I asked for a good way to get new tires for my car.i was happly surprised that I could choose a service to mount them very very close to my work point.

Ben altijd bij met de BandenConcurrent!

Altijd wat ik aan banden nodig heb is te vinden..

Eerste keer

Ik ben te vrede

Hoe je de banden kan bestellen en gelijk de garage kan aangeven waar de banden gemonteerd kunnen worden. En de prijs is goedkoper dan waar dan ook.

Goede prijs, duidelijke klantenservice

Nette prijs, en goede hulp bij keuze

Makkelijk en duidelijk

Makkelijk banden vergelijken meerdere betaal opties. Thuis geleverd helemaal perfect.

Prima prijs - kwaliteitsverhouding

Snelle levering binnen 3 dagen. Prima kwaliteitsbanden voor schappelijke prijs.

Ruime keuze, voordelig geprijsd en snel geleverd

Na mijn eerdere goede ervaring met BandenConcurrent nu weer besteld. Overzichtelijke site, duidelijke uitleg veel keuze. Goede samenwerking met montagepartner.

Op advies van een vriend op deze site besteld! Gaaf set banden besteld, alles verliep vlotjes! Fijne site en zo staat onze bolide er weer schitterend bij met mooie slofjes

Zeer informatieve site.

Overzicht en makkelijk om tot een afgewogen keuze te komen.

Goed en duidelijk site

Snel besteld, Correcte informatie.Pretyige website.

Goede prijs en leveringstijden. Al veel vaker besteld en altijd top!

Snel, makkelijk en betrouwbaar

Snel . Makkelijk en betrouwbaar

Veel keuze tegen concurrerende prijzen!

Makkelijke te bestellen via een overzichtelijke website! Ruime keuze in merken banden met daarbij zeer schappelijke prijzen! Snel geleverd op de aangegeven locatie!

Bestellen bij banden Concurrent is makkelijk en vertrouwd

Dit is mijn 4de bestelling van een complete banden set met montage bij banden concurrent. Altijd correct geleverd en gemonteerd bij de montage partner. Zeer tevreden.

Duidelijk, eenvoudig en snel

Had eerst een paar vragen en kreeg snel antwoord terug . Toen de lokale autobedrijf gebeld voor info banden monteren en dit ging ook heel soepel. Eerste keer op deze manier banden gekocht. Top

Heel erg positief

Bestel altijd mijn banden via banden concurrent.nl snelle levering en als je ze belt zijn ze glashelder en vriendelijk

Perfecte service en uitstekende bereikbaarheid

Vandaag 11-03-2025 4x de hankook ventus prime 4 besteld in de maat 225/60 r17. Ik kon ze nergens anders goedkoper krijgen. Even gebeld over de levertijd en ze beloven 2 tot 3 werkdagen. Uiterst vriendelijk te woord gestaan door Carina. Bedankt voor de service tot zover!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA