Prima prijzen en handig zelf te regelen.

Eenvoudig te bestellen en fijn dat je direct een montage adres kunt kiezen.

Makkelijk en goede service

Makkelijk ,goedkoop en goede service voor het monteren van mijn autobanden

Duidelijke site, met goede hulp zowel online als telefonisch

Ik wist erg weinig af van autobanden. Ik heb de hulp gekregen die ik nodig had om de juiste keuze te maken . Erg behulpzaam en vriendelijk aan de telefoon en diegene was kundig

Top geregeld tegen een scherpe prijs

Snel en goed geregeld. Scherpe prijs.

Heel gemakkelijk

Makkelijk te bestellen en te vergelijken

overzichtelijk, veel keuze en eenvoudig te bestellen

De site van BandenConcurrent.nl is overzichtelijk en het is makkelijk en eenvoudig om je banden te zoeken, te vergelijken en te selecteren. Zeker een aanrader.

Kan niet anders dan kiezen voor bandenconcurrent

Ik ben met pensioen en had alle tijd om alle mogelijke opties te vergelijken. Andere aanbieders met korting stunts, rechtstreeks via dealer, leveren exclusief monteren etc. Uiteindelijk kon ik niet anders dan kiezen voor bandenconcurrent. Snel, goedkoop, enorm assortiment en monteren waar ik maar wil. En dat op een super simpele manier.

Lekker snel de gewenste banden voor een goede scherpe prijs!

Moest 2 nieuwe voorbanden en de garage had wel een 25% deal voor Prirelli, maar die waren al uitverkocht. De prijs hier is praktisch hetzelfde zonder die 25% korting. Dus gewone mooie scherpe prijzen! En als het goed is ruim op tijd binnen voor mijn afspraak van de bandenwissel.

Goede ervaringen ermee.

De website is zo gecodeerd, dat het voor de klant duidelijk en makkelijk is om een product te bestellen. De prijzen van de banden zijn vergeleken met andere winkels/webshops gunstiger. Een ander voordeel is, dat de bezorger de banden direct naar mijn gewenste garage bezorgd. Deze optie is echt ideaal.

Makkelijk te bestellen en altijd op tijd!

Duidelijke en makkelijke website en zeer goede prijs. snelle leverings data

supersnel, supersimpel, betaalbaar

Een goed en helder overzicht om te zoeken, fijne beschrijvingen en een goede prijs.

De banden zijn van goede kwaliteit en goed beschermd snelle levering top webshop

Prettige ervaring

Makkelijk bestellen en ook aan de telefoon wordt je prettig geholpen

Concurrerende prijzen en snelle levering.

Overzichtelijke site en snelle correcte levering.

nvt

nvt

snelle levering en goed verpakt voor transport

top

Meerdere jaren terugkerende klant

Goede service, goedkoop, kosten voor montage inbegrepen bij de prijs. Overzichtelijk en snelle levering.

Veel keuze, scherpe prijs, gemakkelijk monteren via servicepartners, vlot geregeld; dat is Service!

Website prettig, vlot helder overzicht van belangrijke specificaties zoals grip bij regen, geluid en of het een beetje economisch rijdt. Makkelijk overzicht te krijgen. Laat kwik fit en anderen het nakijken hebben. Ga er vanuit dat jullie servicepartners zuinig op de samenwerking zijn en het ook prima afhandelen zo ja dan is dat de volle 5 sterren waard .

Makkelijk en duidelijk overzicht

Fijn overzicht met alle belangrijke informatie op een rij Misschien handig om ook op volgorde van prijs te zetten ?

Duidelijk en makkelijke website

Banden zoeken is makkelijk op deze website en wordt snel verzonden

Prijs geweldig

Makkelijk bestellen van de banden. Prijs concurerent met andere bedrijven. Ideaal om zelf verder te bepalen hoe ik ze laat monteren.

Betrouwbaar

Betrouwbaar, mijn hele familie en vriendenkring besteld bij jullie. Jullie zijn de beste. Super bedankt. Altijd even blij met mijn bestellingen

top

snelle overzichtelijke site, goede combinatie met montagepartners, aanrader

Uitstekende klantenservice!!

Ik heb eerder banden gekocht maar die moest ik helaas annuleren omdat ik de verkeerde had gekozen, klantenservice was snel en vriendelijk! Vandaar mijn keuze om de juiste alsnog hier te kopen!!!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA