Zeer eenvoudig zoeken en filters aan te passen. Elke keer weer de laagste prijs t.o.v. reguliere leveranciers. Snelle levering.

Duidelijke informatie in de Webshop

Niet moeilijk om de juiste banden te vinden, tegen de laagst mogelijke prijs. Goede kwaliteit voor een lagere prijs.

Prima en goedkoop

Goede levering en een scherpe prijs

Heb al meerdere keeren banden besteld hier altijd met een snelle levering en goede klantenservice

Het goedkoopst

Super makkelijk bestellen en een zeer goede prijs!

Goede kwaliteit voor weinig geld

Goede kwaliteit voor weinig geld e snelle levering Zo doorgaan

Eenvoudig bestelling

Aangeraden werd door familieleden.

Goed en snel!

Banden worden altijd snel geleverd en zijn van goede kwaliteit tegen een concurrende prijs!

Prima geregeld

Nieuwe banden correct afgeleverd. Prima afhandeling van de bestelling. Transport is digitaal te volgen. Aanrader !

Super gemakkelijk om banden te kiezen en te bestellen

Ik heb geen ervaring met het bestellen van (winter)banden voor mijn auto maar op de site van BandenConcurrrent.nl was het heel gemakkelijk. Gebruikersvriendelijk en met veel informatie over laadvermogen, grip op de weg etc.

Snel en gemakkelijk

Fijne site, makkelijk mijn banden gevonden en besteld

tot nu toe super goed goedkopen banden.

op jullie site heb ik nette goedkopen banden gevonden voor onder mijn c4.ik ben nu in volle verwachten om mijn auto eindelijk 4 nette nieuwe banden te kunnen geven. dankzij jullie is dit mogelijk.

Gemakkelijk en eenvoudig geregeld

Al eerder gebruik van gemaakt. En is goed bevallen. Snel keuze kunnen maken met handige filter opties

op basis van eerdere goede ervaring

ik kan alleen vol lof praten over de goede service van de banden concurent.nl

Snel verstuurd tegen acceptabrle prijs

Prijs acceptabel Snel verzonden

Prima Prijs en Service

Alles bestens, snelle levering.

Super eenvoudig mijn banden besteld

Super eenvoudig met een paar klikken mijn banden besteld. Makkelijker dan dit wordt het niet.

Toppers

Ik vind het super met een paar klikken is het geregeld

Goed bedrijf, snelle levering

Bestellingen zijn van goeie kwaliteit en altijd snel geleverd!

Goede service en snel geleverd dikke 10

Goede service en snelgeleverd. Goede prijs dikke 10

Vlekkeloos en snel geregeld en bezorgd

Makkelijk besteld, snel bezorgd bij garagebedrijf. Daarna direct gemonteerd

Bandenconcurrent voordelig en gemakkelijk

Heldere website met nuttige vergelijking banden. Hierdoor goede keuze kwaliteit en prijs.

Prima service en snel geregeld

De bestelling en het leveren van de banden verliep vlot Ook de ervaring met de garage die ze monteerde is goed! Jammer is wel dat er na de bestelling nog geprobeerd werd meer te verkopen aan ons Dat voelde niet zo prettig

overzichtelijke site

Goede info en snel geleverd, prijs is ook concurrerend

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA