Toppers

Banden binnen ben zeer tevreden

Goeie service

Was na een week binnen en snel afgehandeld

makkelijk te bestellen

Overzichtelijke website. Bestellen gaat heel makkelijk. Ruime keuze aan montagepartners.

Goede prijs snel geleverdt

Ik bestel al mijn banden bij banden concurent

Goede service en netjes optijd geleverd

Zeer tevreden, werd er zelfs op geattendeerd dat ik de fentielen vergeten was, en zijn netjes op tijd met de banden geleverd.

Top en snel geregeld

Eenvoudig filteren, snel een mooi overzicht met duidelijke omschrikving. Ook makkelijk om gelijk een afspraak te maken voor het plaatsen van de banden.

Zeer slechte ervaring – niet nakomen van afspraken en slechte communicatie

Mijn ervaring met Bandenconcurrent is ronduit slecht. De banden zijn niet geleverd op de afgesproken datum (7 januari), waardoor ik in de problemen kwam met mijn APK-keuring en genoodzaakt was elders banden te kopen. De track & trace van GLS was onduidelijk en gaf geen enkel vertrouwen dat de banden daadwerkelijk onderweg waren. Ook werd de montageafspraak geannuleerd. In deze periode heb ik meerdere keren contact gehad via de app en daarbij ook aangegeven dat ik een klacht zou indienen. Hierop heb ik geen enkele inhoudelijke reactie of oplossing ontvangen. Uiteindelijk zijn de banden pas op 12 januari geleverd. Ik heb ze zelf opgehaald, maar: • De ventielen ontbraken • De banden zijn niet gemonteerd door de montagepartner, alleen meegegeven Alles bij elkaar zorgt dit voor onnodige stress, extra kosten en een hoop tijdverlies. Dit is absoluut niet de service die je mag verwachten. Ik raad Bandenconcurrent dan ook niet aan. Tevens reageren ze niet op mijn mails en berichten, terwijl ik de banden willen retourneren.

Makkelijk en snel

Ik kon makkelijk en snel bestellen en betalen. Het monteren was wel even lastig te vinden maar is uiteindelijk gelukt.

Goed en snel geleverd

Besteld en kreeg snel bericht waar de banden waren kon mijn bestelling goed volgen... en snel geleverd ondanks de feestdagen

Goed geregeld

Top team.

Kom binnen en wordt keurig ontvangen. Brug wordt direct vrij gemaakt en 3 man gaan gelijk aan het werk. 5 minuten later is alles klaar. Wat een genot oom dit team te zien samenwerken. Grote klasse Volgende banden mogen zij ook doen.

De website is erg overzichtelijk en ik kon mijn aankoop snel vinden! Echt top!

Goed gelopen.

Prima gegaan.

Snel overzichtelijk en duidelijk

Soms hebben ze een mooie aanbiedingen.

Goede website werkt perfect. Betrouwbaar.

Ik koop al 3x all- season banden bij jullie met geweldige resultaten….heel veel veilige jaren gereden al…. Hele goede service ook…goed geregeld bestellen, montage bij aangesloten garages met afspraak… Groetjes Clarien

Makkelijk en snel

Ik zocht nieuwe voorbanden voor mijn vrouw. Ze heeft maar 1 set dus ik zocht naar een partner die dit meteen kon wisselen in plaats van dat ik met banden moet leuren. Snel gevonden, afspraak gemaakt en betaald. Super simpel én voordelig. Als je dat vergelijkt met een bekende speler in de APK / uitlaten / bandenmarkt (KF) bespaar je echt veel geld!

Snelle levering naar een garage die de banden gemonteerd heeft

Via de site, die de juiste filter mogelijkheden heeft, de juiste banden gevonden voor de beste prijs. Tevens via de site een afspraak kunnen plannen bij een garage in de buurt welke de banden netjes gemonteerd heeft en de oude banden heeft afgevoerd. Alles binnen een paar dagen bezorgd en gemonteerd.

Makkelijk bestelproces!

Alle A-merken voor een scherpe prijs, en makkelijk besteld!

Duidelijk, goed en makkelijk bestellen

Duidelijk en hemder

Hoe makkelijk kan het zijn....

Prettige duidelijke website waar je eenvoudig de banden vindt die je zoekt, met uitgebreide omschrijving en fijne prijs. Snel naar het montagecentrum nu....

Geannulleerd

Ik heb geanuleerd, geld retour storten een probleem en niet bereikbaar.

Duidelijk en voordelig

Transparante website en voordeliger dan andere aanbieders.

Koop hier nooit iets!

Dit zijn **********! Je betaald voor je producten maar krijgt deze niet geleverd! Ze zijn telefonisch nooit te bereiken en via de whatsapp reageren ze ook nooit. Ik koop hier nooit meer iets!

De betaalde bestelling wordt maar niet geleverd

Men krijgt alleen contact met digi assistent die geen oplossing heeft en het blijft maar aanslepen. Mijn banden heb ik ontvangen maar de reeds betaalde ventielen krijg ik niet vast ondanks een bevestiging van betaling die ik wel gekregen heb. Wel geen ordernummer gekregen.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA