Gewoon top.

Bestel al jaren hier mijn banden. Alles word altijd netjes en snel geleverd. Ik raad ze ook altijd aan bij iedereen die andere banden nodig heeft.

Snel en makkelijk

Bestellen gaat snel en makkelijk.

Snel ,makkelijk goedkoop

Goede site, grote keuze, en zeker niet duur

Simple en snel te bestellen

Makkelijk geregeld voor een goede prijs

Via de site is het makkelijk te regelen om de juiste banden te kiezen en een plek te vinden voor montage.

Geweldige website en service

Koop altijd mijn banden op hun website en hebben mij nog nooit teleurgesteld. zeer tevreden mee!

Snel en eenvoudig te bestellen

Voor de 2de keer besteld enorm te reden er mee raadt het ook iedereen aan snel en eenvoudig besteld overigens

Goed bedrijf snel levering

Goede site, snelle service en goede prijs

Easy peasy en lekker betaalbaar.

Bestellen gaat heel makkelijk en gaaf dat er aangegeven wordt welke band populair is.

Gemak en mooie prijs

Door de prijs ivm gemak heb ik de banden bij bandenconcurrent gekocht

Snelle, goede service en een goede prijs

Had een fout in bestelling, kon het eenvoudig weer annuleren en werd snel geholpen door de klantenservice. Keurige service.

Banden moeten nog geleverd worden, maar de goede prijs is hier het bewijs. e

Mijn ervaring tot nu toe is goed. Er wordt direct aangegeven wanneer de banden geleverd gaan worden en.dit tegen een zeer goede prijs @

Superfijne website, werk snel en vooral ruime keuze en prima prijzen!

Banden weer hier besteld, goede ervaring vorige keer dus is het niet moeilijk oom dezelfde keuze te maken.

Topp

Super en snelle levering

Kwam vorige keer afspraken na en Tim helpt voortreffelijk

Gemakkelijk

Ik vind de website gemakkelijk en overzichtelijk, En ook hebben ze de scherpste prijs.

Makkelijk en overzichtelijk

Overzichtelijke keuze tussen banden, ook met de energielabels verbruik en grip. Zo kon ik perfect snel de goede keuze maken voor mijn auto.

Praktisch en snel

kan nog geen oordeel vellen "t is onze 1e bestelling

Website is overzichtelijk en duidelijk ook voor iemand die minder met computers als ik, en als er verder gedaan wordt wat er belooft is zullen we een lange samenwerking tegemoet gaan.

snel, goed, gunstig geprijsd

12 Inch is moeilijk te vinden, en dan ook nog eens op voorraad. Hier wel een goede band gevonden die perfect is voor mijn autootje en mij weer vele kilometers veilig zal kunnen verplaatsen.

goed maar een mooie pagina met verschil van banden testen zou mooi zijn

prima om te kopen en snel geregeld. hopelijk is de bezorging ook oke.

overzichtelijk en veel keuze

Een overzichtelijke site met veel keuze. ook mogelijkheid om bij garage te laten bezorgen!

Snel besteld

Ik bestel altijd hier, super makkelijk en snelle levering.

Heb van jullie gehoord en was positief

Alles snel geregeld en vriendelijke service

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA