Voordeligste keuze

Bij bandenconcurrent besteld omdat dit de voordeligste keuze was. Bestellen is eenvoudig nu wachten op de levering.

Een kind kan de was doen

Binnen 5 minuten zijn de banden besteld

Makkelijk op de telefoon alles regelen

Door omstandigheden komt het er steeds niet van om banden te regelen. Maar is wel nodig en vond ik banden concurrent! Goede prijs en bezorging bij montage partner 700mtr van huis! Kan niet mooier Top!

Fijne website, goeie prijzen!

Makkelijke tool om te bepalen welke band ik nodig had. Goede prijs en makkelijk te kiezen en te betalen.

Snel en goedkoop

Tweede keer dat ik hier bestel en altijd de beste deal en goede service

1e keer besteld

1e x besteld, review vul ik later nog in ná levering en montage. Website handig incl kiezen montage partner.

zeer overtzichtelijke site

Alle banden maten en benodigde dingen om banden te kopen zijn overzichtelijk beschikbaar.

Goed advies en scherpe prijs

Moest 2 banden hebben van een bepaald merk. Telefonisch advies gevraaggd over een verschil WR SUV 3 en 4. Prijsverschil was 200,- per band. Heldere uitleg en snelle response

Snel geleverd probleemloos

goede prijs, snel besteld en geleverd :)

goede prijs, snel besteld en geleverd :)

Goede kwaliteit

Goede en zeer snelle levering en service

Altijd banden besteld bij de Banden Concurrent en altijd netjes en op tijd geholpen.

Goede banden beste prijs

Makkelijk zoeken, veel keus en zeer gunstige prijzen. Echt een aanrader!

Makkelijk zoeken, veel keus en zeer gunstige prijzen. Echt een aanrader! Mooi deal!

snel en duidelijk

Ik ben erg goed geholpen.

De bestelling verliep soepel, de levering was snel en de kwaliteit van de banden voldoet volledig aa

Mijn ervaring was zeer positief door de snelle levering, duidelijke communicatie en de goede kwaliteit van de banden

Super service en prijs

Altijd een nette prijs en snelle service!

Overzichtelijke en makkelijke website, welke voordelig is

De website is heel overzichtelijk en wanneer je in mijn geval zoekt naar een sportievere band, waarbij je automatisch bepaalde merken in gedachten hebt, wordt je geattendeerd op een alternatief, wat na onderzoek zelfs nog betere prestaties blijkt te leveren en ook nog eens voordeliger geprijsd is. Wat wens je nog meer?

Duidelijke website met veel keuze

Enige leverancier in Nederland die de banden heeft die ik zocht. Bestelling ging snel en makkelijk via de website.

Prima site en makkelijk te bestellen

Ik vond precies de banden die ik nodig had, makkelijk en snel en nog goedkoper ook. Helemaal top

Snel geleverd, en zeer overzichtelijke website

Reeds eerder banden besteld, zonder problemen en naar verwachting geleverd.

Snel, makkelijk en betaalbaar

Was makkelijk en overzichtelijk om een keuze te maken. Tot nu toe goede ervaring, ga zo door!

Vlotte service!

Al een aantal keren banden besteld en laten monteren bij een montage partner. Verliep vlekkeloos!

Goede selectie aan banden

Makkelijke aankoop en snelle verzending

Zeer uitgebreid assortiment, makkelijk besteld.

Zeer duidelijk omschreven specificatie van de banden. Een mooi groot assortiment in alle prijs kwaliteit klasse. Makkelijk bestellen.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA