Bandenconcurrent doet zijn uiterste best voor zijn klanten

Ik heb in december 4 banden besteld. 2 banden waren onmiddellijk geleverd en 2 banden zijn door DPD (de koerier) kwijtgeraakt. Bandenconcurrent heeft onmiddellijk een onderzoek ingesteld en nagenoeg dagelijks contact met mij gehouden. Ondertussen zijn gewoon nieuwe banden verzonden om mij niet te laten wachten. Mijn waardering voor de inspanning en de communicatie. Een leverancier kan pas het verschil maken als er problemen opgelost moeten worden, dit is zeker goed gegaan.....

scherpe prijzen snelle levering

Duidelijke site en goede prijzen

Netjes, overzichtelijk en snel

Via google bij jullie terecht gekomen. Inderdaad de concurrent om voordelig banden te zoeken.

goede levering

goede levering en gemakkelijk zoeken

Prettig winkelen dankzij een duidelijke website.

Dankzij de overzichtelijke website met veel informatie per band, kon ik snel de keuze maken voor de banden voor mijn oldtimer. Daarnaast had ik nog een vraag voor het leveren van binnenbanden. Dankzij de chat mogelijkheid kreeg ik ook daar snel duidelijkheid over.

Eenvoudige en duidelijke aankoopmanier

Heldere website en genoeg keuze voor betrouwbare montagepartners. Is een positieve aanbeveling waard om het in elk geval mee te nemen op de shortlist van aanschaf nieuwe banden.

Snel geregeld

Banden nodig voor VW Caddy, makkelijk menu en ruime keuze. Zo gepiept!

snel en eenvoudig!

Jullie bieden scherpe prijzen én de mogelijkheid de banden bij een partner te laten monteren. Dat is pas echt ontzorgen. Dat zal voor veel consumenten een reden zijn om voor jullie bedrijf te kiezen.

ging gemakkelijk

de prijs is goedkoper dan bij een garage en de service van afleveren bij een partner van hun vind ik fijn. Dus ik beveel bandenconcurrent aan.

goed bedrijf maar wel opdringerig als je niet reageert

ik was een band aan het bestellen maar moest even bericht van mijn monteur afwachten. Ondertussen werd ik door jullie behoorlijk gespamd met allerlei waarschuwing-achtige mails van `laatste kans`en `je band is bijna uitverkocht` Ik vind dat soort opdringerige en dwingende spamberichten irritant en klantonvriendelijk. Het geeft Uw bedrijf een beetje imago dat alleen omzet telt

goedkoop en snelle geleverd

zeer breed gamma en snel geholpen met de nodige hulp van hun goede chatbot

Goede levering

Het is een makkelijke overzichtelijk website. Banden zijn goed te zoeken. En makkelijk afhandeling.

Eerste keer bij bandenconcurren

Geweldige prijzen de zelfde band koste mij in de winkel 170 euro en bij banden concurrent 135 zo hoort het jongens

Prima ervaring

Goede prijzen en snel geleverd!

Makkelijk zoeken en bestellen

Veel keuze en goede beschrijving van de banden

Snel, duidelijk en voordelig!

Na wat onderzoek kwam ik erachter dat Bandenconcurrent echt de goedkoopste is. Ook de samenwerking met de montagepartners is duidelijk en werkt prima.

Makkelijke website, goede prijzen!

In tegenstelling tot sommige andere websites kon ik hier veel makkelijker een keuze maken door de goede navigatie en filteropties. De optie om via de website montage bij te bestellen was voor mij wat aan de dure kant, dus heb ik dat rechtstreeks geregeld. De prijs van de banden zelf was goed, en beter als bij de concurrent waar ik gekeken heb!

Bestel hier altijd mijn banden altijd TOP geregeld!

Ga zo door!

Zeer overzichtelijk, ruim aanbod en montage mogelijkheden

Een super duidelijke site met goed overzicht van de verschillende typen banden en kenmerken. Op zoek naar een nieuwe set AllSeasons hier precies gevonden wat ik nodig heb, voor een concurrerende prijs, gemonteerd door een garage in de buurt!

Aankoop ging makkelijk

Aankoop ging snel, juiste banden op voorraad, waar deze op veel plekken niet meer verkrijgbaar is. Fijn dat er montagepartners zijn. Nu even afwachten of die service ook naar wens is.

Snel besteld, snelle levering

Prima vlot, duidelijke en snel

kei gemakkelijk en zonder poespas

ze moeten der nog onder, maar tot dusver onder de indruk.

snel en gemakkelijk te bestellen.

gehoord van een vriend dat het goedkoper is dan bij de garage en hui heeft gelijk en snel binnen 3 dagen geleverd, scheelt mij veel geld in deze dure tijd.

Goedkoper dan elders, dus waarom niet hier kopen?

Ik heb jaren geleden mijn autobanden bij bandenconcurrent gekocht. Prijs is lager dan elders, dus waarom meer betalen?

Alles in 1 keer goed geregeld!

Van bestellen tot en met montagebedrijf in de buurt, alles makkelijk te regelen.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA