Snelle service aan gunstige prijs

Meer banden te bieden en beter overzicht dan tegenhangers

De extra info en keuze en filters hebben mij geholpen bij het kiezen van de juiste band

Perfect geregeld

Goed geholpen

banden goede prijs

Bestellen ging makkelijk, prijs in vergelijking met andere aanbieders erg gunstig. Ook goede ervaring met bedrijf dat de banden gemonteerd heeft.

Hele fijne site met scherpe prijzen!

Heel overzichtelijke site! Daarnaast biedt de Bandenconcurrent zeer scherpe prijzen aan. Ook de snelle levering is heel prettig. Top bedrijf!

Banden walhalla

Gewoon even een uurtje shoppen op de website heerlijk.

Super makkelijk

Beste, Dat ging heel snel en makkelijk om banden te bestellen. Groet René

Lekker goedkoop demo bandjes.

Even zoeken naar de beste prijs voor A klasse banden. Weliswaar demo bandjes maar geeft de goedkoopste prijs.

gemakkelijk te gebruiken

De website was makkelijk te gebruiken en had veel opties. Het is erg praktisch om naar een installatiepartner te sturen en de prijzen zijn goed.

top geregeld en service

gewoon goed

Snel, goede kwaliteit en prijs

Makkelijk bestellen. Veel keuze. Eerlijke prijzen

Supersnel en scherpe prijs

Deze zaak heeft een super makkelijke website met scherpe prijzen.

5 sterren

Best price & Quality in EU

Betaalbaar

Bestel mijn banden altijd hier! Simpelweg goede levering in goedkoper bij een garage

Snel en gemakkelijk

Snel, makkelijk en voordelig!

Eenvoudig zoeken en vergelijken, ruime keus en goedkoop.

Eenvoudig zoeken en vergelijken, ruime keus en goedkoop.

Prima service, groot aanbod en snel geregeld. Een puntje wat bij mij voor verwarring zorgt: Het aanbod om nieuwe ventielen erbij te kopen. Want hoe zit dat met het TPMS systeem wat op de ventielen zit? Is dit dan niet nodig? Deze stap mag wat verduidelijking

bestellen, levering en montage op een en dezelfde plek snel geregeld

Voor een leek als ik heel makkelijk banden uit te zoeken, te bestellen en te laten monteren. Dit alles te regelen via een overzichtelijke site. Heel tevreden

Makkelijk banden bestellen en direct montage.

Makkelijk banden besteld en laten monteren

Probleemloos autobanden kopen

Ik koop hier al jaren mijn banden en altijd probleemloos

Goede en snelle levering.

Al meerdere keren banden bestelt en altijd tegen een goede prijs en snel geleverd.

Zeer overzichtelijk

De levering van de de banden gaat snel en zeer overzichtelijk, geven een goede uitleg van de prestaties van de soorten banden die bandenconcurrent aanbied.

Top website. Duidelijke uitleg en snelle levering tegen een leuke prijs

Ervaring is voor herhaling vatbaar als de bandjes opgereden zijn=)

Geweldige service

Via mijn garage deze eerlijke website gekregen eerste keer besteld en niets te klagen! Goedkoop en goed bestellen was simpel banden naar garage verzonden top!

De website, prijs en makkelijke aanvraag en levering!

Gewoon goed!

81 Luchthavenweg