tot nu toe altijd goed

nog noot geen problemen gehad met hun

Eenvoudig en concurrerend

Ruime keus aan banden met goede uitleg van de eigenschappen. Door dit vergelijk heb ik een andere (betere) keus gemaakt dan wat ik van te voren zocht.

Beter en sneller kan niet

Via de overzichtelijke dit app zijn de juiste banden snel gekozen en besteld. Ook de levering aan huis verloopt perfect. Wil nooit weer anders.

Scherpe prijs, prima assortiment en korte levertijden

Opnieuw na 4 jaar een volledige set all weather banden bij Bandenconcurrent besteld. Dit gezien de prijs - ook dit keer weer de scherpste en leverbaarheid en mijn ervaringen met het service punt waar de banden gemonteerd worden.

Handig, snel en goede prijs

Handig, snel en goede prijs voor twee banden. Ook handig dat er meteen een montagebedrijf aan wordt gekoppeld.

Goede service en verstand van zaken. Tevens snelle levering

Ik zat te twijfelen tussen 2 merken en ik kreeg goede feedback en de verschillen. Ik ga nergens anders mijn banden bestellen dan bij Banden Concurrent. Ik kan het iedereen aanraden!!

Competitive prices

Recommended by different sources, it was really easy to find my tire with great price

goed snel en betaalbaar

precies gekregen wat ik besteld had. Top.

Goede banden voor een laag prijs!

Goede banden voor een laag prijs! Overal gekeken naar banden maar toch wel 1 van de beste banden vindt je hier op BandenConcurrent.nl

Snel en gemakkelijk! Was een service.

Handig overzicht van alle banden keuzes, duidelijke metingen en prima prijs. Ook fijn dat er een automatische koppeling met garages in zit om je banden te laten omwisselen. Kortom, top!

Scherpe prijzen, snelle levering

Altijd goede ervaringen gehad met deze firma !

Elke band die je zoekt tegen de beste prijs

Need I say more ? Serieus bedrijf die goed bekend in de markt staat.

Makkelijk bestellen en levering via montagepartner

Snel en makkelijk besteld en banden worden afgeleverd bij de aangegeven montagepartner. Geen werk mee zelf

Goede keuze en snelle website incl ruime keuze in montagepartners.

Top: - mogelijkheid om de banden te laten monteren bij een montagepartner - goedkoopste in de vergelijking - gratis levering

Ruime keuze en goede service

Ik heb keuze uit een ruim assortiment en ik heb en goed gevoel bij aankoop

Snelle levering, veel keuze voor een goede prijs

We zijn tevreden met het gehele bestelproces. Veel keuze in verschillende prijsklassen. Maar tegelijk geeft Bandenconcurrent ook aan als er een goedkopere alternatief is met dezelfde specificaties.

Altijd banden op voorraad en makkelijk te bestellen

Grote keuze, scherpe prijzen, veel op voorraad, vlug geholpen.

prima product voor een scherpe prijs

eenvoudige te vinden en te bestellen. Prijs is scherp!

Van begin tot eind perfect geregeld en dat voor de laagste prijs!

Bandenconcurrent heeft de grootste selectie banden en het proces is zo makkelijk mogelijk ingericht. Van A tot Z transparant over kosten en dat ook nog voor de laagste prijs. Altijd bandenconcurrent

Gewoon zoals het hoort

Netjes geleverd

Geweldig snel & laagste prijs garantie

Al jaren klant en nergens is het goedkoper snel en betrouwbaar!

Makkelijk banden en goedkoop bestellen.

Makkelijk bestellen en laten bezorgen naar wens en dat vlot en met een vriendelijke service. Wat wil je nog meer?!?

Beste keuze voor nieuwe banden.

Bestel altijd mijn banden bij BandenConcurrent. Ruime keuze, goede prijzen en vlotte levering. Top!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA