Goede snelle service

Banden besteld en kon gelijk alles regelen qua monteren en uitlijnen, super!

Bestellen vanuit je stoel, monteren vrij te kiezen.

Ik heb een heel goed bandenmontage bedrijf wat zich liever niet met inkopen bezig houd. De bestelling wordt daar ter plaatse geleverd zonder dat hij betalingen moet verzorgen. Iedereen blij en kwaliteit en prijs gegarandeerd.

Grote voorraad en snelle levering/ reactie

Alles snel geregeld en perfecte site om te bestellen

gemakkelijk, snel en voor een goede prijs

Op de site staan alle gegevens die je nodig hebt duidelijk omschreven, het bestelproces is eenvoudig en de keuze is zeer ruim. Het feit dat ik mijn bestelling ook bij mijn garage kan laten bezorgen is top.

prima site

Makkelijk de juiste banden vinden voor een goede prijs

Snel besteld

Ik heb in het verleden al eerder bij de bandenconcurrent. Mooie concurrerende prijzen en in mijn geval ook rapido bij het monteer bedrijf afgeleverd.

Gratis verzending en de goedkoopste

Bij bandenconcurrent waren mijn banden het goedkoopst als ik online zocht.

BandenConcurrent is de beste plek voor nieuwe banden!

Dit is mijn 2e keer dat ik banden bij de BandenConcurrent heb besteld, echt de beste plek waar je je banden kan bestellen, heb veel zitten vergelijken met autogarages en automateriaal zaken, maar uiteindelijk SLAAG JE BIJ BANDENCONCURRENT! Geloof me!! Altijd veel goedkoper en beter uitkomen? Bestel bij de BandenConcurrent!!! Je kan je banden meestal voor slechts €10 per band laten monteren bij de plaatselijke garages, gewoon even googelen en rondbellen, en vragen voor hoeveel ze banden monteren als je zelf je eigen banden mee neem! dan kom je veel goedkoper uit!!

Heel eenvoudig merken en prijzen vergelijken

Veel keuze en gemakkelijk bestellen. En in de buurt laten monteren.

Gemakkelijk en snel geregeld

de prijs kwaliteit is altijd uitstekend bij de bandenconcurrent. meerdere malen banden besteld en altijd de juiste keuze geweest!

Makkelijke zoek functie ruime keus en scherpe prijzen.

Bestellen is heel makkelijk en overzichtelijk

Bestellen heel makkelijk en overzichtelijk

Altijd goed

Geweldig snel en goedkoop

Prima snel geleverd bij mijn garage.

Kan niet anders zeggen dan positief. Tegen gunstige prijzen.

Perfecte service

Ruime keuzemogelijkheden en uitstekende informatievoorziening.

Overzichtelijk & ruime keus

Website is overzichtelijk en een ruime keuze aan merken en type banden. Net online besteld, omtrent de levering kan ik nog niet beoordelen.

Soepel en snel

Makkelijk te bestellen en overzichtelijk met montage partners. Stuk goedkoper dan bij de monteur bij ons om de hoek ook.

De eerste keer dat ik nieuwe autobanden moest bestellen. De site is supermakkelijk en erg overzichtelijk. Ben benieuwd naar de autobanden, voor mijn vriendinnetje.(=me autootje) (Wij zullen er allebei superblij mee zijn, als de nieuwe banden er onder zitten).

Goed zeer tevreden

Best tevreden houden zich aan de afspraak van de levering

Prima.

Snelle bezorging

Goede prijs

Goede prijs en snelle levering

Selectie van de voordeligste band

Betaling en selectie verliep goed montage moet nog plaatsvinden.

Beste prijs op internet

Eenvoudig zoeken op de website en ook de beste prijzen die ik kon vinden. Meteen besteld!

Bestellen banden en montageplaats makkelijk

Ik heb alleen besteld online, banden moeten nog geleverd en gemonteerd worden dus daar kan ik nog niks over zeggen

Zeer overzichtelijk

81 Luchthavenweg