1e keer besteld, eerlijke prijzen

1e keer dat ik hier bestel, prijzen zijn eerlijk

supergemakkelijk

Je kijkt naar diverse test en reviews, maakt een keuze en zoekt dan een geschikte leverancier, waarbij ook de prijs een rol speelt, want uiteindelijk verkoopt iedereen dezelfde band. Daarnaast tellen ook de montagekosten mee en uiteindelijk was dit de oplossing.

Compleet en mooie prijs

Dit is nu de 3e keer dat ik bestel en het is altijd goed gegaan. Deze keer werkte de link naar credit card niet goed. Bleek een cookie probleem.

Prima service snelle levering , nergens goedkoper top!!

Makkelijk en snel

Prima overzicht en informatie.

Prima geregeld

Top geleverd

Duidelijk en overzichtelijk, ook de montage kosten

Op de site is t type band, de prijs klasse en montage kosten makkelijk te vinden, inclusief prijs zonder verdere nabetaling etc. Prima

Grandioos

Geen kopzorgen met reparatie het aanbod aan bandenservice is binnen de gewenste straal indicatie prijsopgaaf in een opslag. Ruime keus banden met goede uitleg

Goedkoopste

Makkelijk en snel

Geen bull**** en lekker alles bij mekaar.

Het is heel makkelijk om je bandjes, service en aflevering in een paar klikjes te regelen. Alle informatie staat er wat je moet weten en er is geen andere onzin wat je aangesmeerd wordt.

Geweldig en snel geen poes pas

Geweldig en snel en geen poes pas geven goed uitleg ja top

Goed en goedkoop

makkelijke website, erg duidelijk, volledig

good price and fast service

Really good pricing and great service, being able to directly send the tyres to the monteur is a plus

Superslechte ervaring

Binnen 2 minuten na bestelling geannuleerd. Daarvan een bevestiging van ontvangst gekregen. Na 45 minuten tevens telefonisch geannuleerd, om misverstanden te voorkomen. Maar 6 uur later krijg je doodleuk een berichtje 'helaas we hebben je bestelling verzonden, je mag het terugsturen op eigen kosten, € 35 !!!'. Antwoord op per e-mail (al na 4 dagen!) gaat met aanhef 'hoi' en 'beste', zonder moeite te doen het probleem op te lossen. Er staat nog net geen middelvinger onder.

Duidelijke website, en makkelijk bestellen

Door mijn garagehouder naar jullie verwezen. Duidelijke website, en makkelijk bestellen

Makkelijker kan het niet

Simpele en snelle manier om banden te bestellen en die bij je garage te laten afleveren.

Super makelijke site

Ik bestel hier altijd mijn banden er is een zeer ruime keuze aan banden makelijk te vinden en uit zoeken wat je nodig heb.

bestel altijd banden hier

prima firma en zeer de prijzen zijn erg goed en veel keuze

Super service, interessante prijs en gemakkelijK

Prima ervaring, is niet de eerste keer dat ik bij jullie bestel!

Ik kies altijd zelf mijn banden naar wens, prijs/kwaliteit verhouding is prima, ik laat ze thuis bezorgen en wanneer ik wil, rij ik naar de garage en laat ze daar monteren. Prima!

Simpel en snel besteld

Overzichtelijk en in de prijs een waardige concurrent voor veel aanbiediers.

De website en zoekfuncties zijn overzichtelijk, de prijzen liggen goed in de markt en er wordt genoeg informatie gegeven rondom het product.

Fantastische manier om je banden te bestellen en te laten monteren!

Via de website zonder enige problemen een set van 4 banden besteld. De navigatie op de site werkt zeer gemakkelijk, ook de e-mail communicatie is duidelijk. Het laten monteren bij een partner moet nog gebeuren, maar daar heb ik alle vertrouwen in.

Snel.

De bestelling gaat snel echter zou ik graag vooraf willen weten wanneer montage mogelijkheden zijn voordat ik bestel en betaald heb.

perfecte site en lokaal monteren

Makkelijk om de juiste band te vinden en een zeer goede prijs. Montage bij een garage op 3 km afstand.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA