Snel, makkelijk en goede prijzen

Overzichtelijke site die snel werkt. Veel servicepartners, dus altijd wel 1 in de buurt

Prima prijs

Ik mis het gemak van vergelijken tussen banden. Mogelijk nog ondersteund met uitlegvideos over verschil tussen de banden. Ook valt mij op dat je niet altijd dezelfde maten te zien krijgt als die je als zoekopdracht hebt ingesteld.

Veel keuze

Veel keuze,makkelijk te order met montage partners in jou buurt

heel tevreden.

Mijn bestellingen altjd optijd geleverd.

Geweldige duidelijke site. En dan nog niet te spreken over de prijzen deze zijn geweldig. Zou zo een ander de site aanbevelen.

Super geregeld

Site is duidelijk en overzichtelijk. Makkelijk om je banden te zoeken, te bestellen en gelijk af te rekenen. Ik raad iedereen aan om hier je banden te bestellen

Snelle levering zeer recente dot

Duidelijk en overzichtelijk, snel een keuze kunnen maken.

Ik zocht naar een vrij specifieke bandenmaat en heb met behulp van de goed getoonde informatie goed kunnen filteren en snel een goede keuze kunnen maken. Echt een topsite en niet te duur, al moet je op banden natuurlijk nooit besparen. De andere waren chaotisch en onoverzichtelijk.

Perfecte website om banden te bestellen!

Vlotte bestelling kunnen doen voor fijne set Hankook winterbanden voor onze Mini! Nette prijs, af te leveren bij gekozen garage, perfect.

Online besteld en bezorgt

Top service !

Super snel geleverd , goed geholpen welke banden ik nodig had.

Goede merk banden en snelle levering

SUPER!

Snelle levering al 2 keer.

Zeer duidelijke website en gemakkelijk bestelprocedure

Ik heb lang gezocht naar de perfecte winterband voor mijn Volvo V60. Veel website bekeken en zelf onderzoek gedaan. Uiteindelijk heeft de Bandenconcurrent de meeste overzichtelijke website met alle informatie waar ik naar op zoek ben. De Bandenconcurrent biedt de laagste prijzen, ook heel belangrijk. Ik kan iedereen de Bandenconcurrent aanbevelen.

Perfecte website die duidelijk, snel, overzichtelijk werkt.

Was opzoeken naar nieuwe banden, na vele site te hebben bezocht banden concurrent gevonden. Echt super

Zeer goede banden

Het mooie aan de website is dat er veel opties beschikbaar zijn, naast uitgebreide informatie over het product.

Goede sevice,zo als verwacht

Vorige bestelling goed aangekomen. Ik gaat er vanuit nu ook.

Beste keuze begeleiding.

Gemakkelijke keuze door goede detaillering

Makkelijk, groot aanbod, goedkoop, betrouwbaar, snel

Breed aanbod van banden, van semi-slicks tot winterbanden, en voor een prima prijs. Blij mee!

Lekker makkelijk en overzichtelijk

Makkelijk door het menu scrollen en veel keus

Snelle levertiiden en voordelig

Snelle levering 1 werkdag en lage prijzen tot wel 80 euro minder per band hebben mij doen besluiten bij BandenConcurrent.nl te bestellen. Goede filter mogelijkheden om de juiste keuze te maken. Selectie opties voor montage partners en een Ideal betaling maken de website gebruiksvriendelijk. Zeker aan te raden.

Weer een prima ervaring met Bandenconcurrent

Recentelijk weer een paar autobanden besteld bij BandenConcurrent.nl De site is overzichtelijk en het bestelproces eenvoudig. De banden zijn na 2 dagen geleverd aan het montagebedrijf. Communicatie daaromtrent is duidelijk.

Snelle service en goedkope prijs

Was op zoek naar nieuwe banden. De uitleg is duidelijk op de site, en prijs ook goedkoop vergeleken met concurrentie

Eenvoudige website

Snel en overzichtelijk bestellen, en veel keuze. Super!

Beste service

Snel bezorgen beste kwaliteit beste service

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA