Prima winkel

Goede prijs/kwaliteit verhouding!

Lekker vlot geregeld.

Lekker vlot geregeld. Van keuze uit beste band tot montage om de hoek.

Uitstekende service en perfecte banden

meerdere keren al banden besteld. altijd perfecte banden, fijne service

goede prijskwaliteit en netjes geleverd

al vaak banden gekocht en altijd netjes en vakkundig geleverd

Snel voor een mooie prijs

review voor de ontvangst…

goede site veel informatie maar beetje vreemd dat je review in moet vullen voor je je banden hebt, hopen dat de score die ik nu geef uiteindelijk ook blijft klopppen

Perfecte service

ik heb winterbanden besteld en kon kiezen bij welke autogarage de banden bezorgd worden. Garage Palmpol in Almere. De banden werden op tijd bezorgd bij de garage. Ik kon afspraak maken bij de garage en na 2 dagen kon ik de banden laten verwisselen. Heel goede Service bij de garage. De banden waren het goedkoopst bij bandenconcurrent en kon ik gelijk bijbetalen voor de kosten van banden omwisselen. Is echt een aanrader. Hamza medewerker van garage is heel vriendelijk.

Uitstekend service

Site is simpel gemaakt, als is duidelijk gemaakt Bestellen en betalen en binnen 4 a 5 werkdagen in huis

Het was snelle en makkelijk. De prijs was ongelofelijk goedkoper dan andere bedrijven.

Vlot geleverd en gemonteerd

Super blij met de banden en de montagepartner.

Goed geregeld en betroubaar

Volgende keer weer

Makkelijk en duidelijk

Eenvoudig proces

goede prijs

makkelijk bestellen

Makkelijk te bestellen en laten plaatsen

Banden zijn makkelijk te vinden me veel keus. Laten plaatsen via aangesloten garage werkt goed.

Bij BandenConcurrent kun je rekenen op scherpe prijzen, snelle levering, en uitstekende service

Snelle levering, scherpe prijzen, en goede service

tot nu toe helemaal okay

bestel al jaren banden bij dit bedrijf, we hebben 8 auto's en rijden veel kilometers, dus er wordt regelmatig wat besteld, gaat altijd goed. Bovendien is de prijs vaak ook gunstig.

Goed geregeld

Als ging volgens afspraak

Vertrouwd, goed en goedkoop

Al eerder naar volle tevredenheid banden besteld en laten afleveren bij onze garage. Veel keuze mogelijkheden. Prettig en deskundig contact bij telefonische vragen met ook adviezen. Levering zou wat sneller mogen. Tot slot vaak de goedkoopste leverancier.

Gemak dient de mens - helemaal top

Breed assortiment, snelle levering en direct de montage erbij boeken… gemak dient de mens.

Goede deal snel inzicht in voorraad en levertijden

En leverbaar bij partners !!

Sublieme webshop ervaring

Deze website is handig soepel inladen en overzichtelijk. eigenlijk is dit gewoon een topper want ook alle aspecten van de Bandenconcurrent.nl zijn gewoon een dikke 10.

Bijzondere maten op voorraad tegen goede prijs

Prettig en gemakkelijk

Zeer gemakkelijk bestellen en snelle levering

Altijd soepel verloop en geen gezeur!!

Makkelijk, goed en goedkoop!

Bestellen is simpel en de prijs is zeer goed.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA