Laden reviews...
4,695 recenze za posledních 12 měsíců
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Kunder roser rask levering og en tydelig bestillingsprosess. Nettstedet er oversiktlig og valgmulighetene er mange. Samlet sett gir tjenesten positive tilbakemeldinger og lojale kunder kommer tilbake.
Gelukkig hebben ze een mens in de chat met verstand van zaken. Hierdoor goed advies gekregen en banden gekocht!
Riichard
Apeldoorn
Hele goede site, alles is duidelijk en simpel... ik heb binnen 5 minuten me banden kunnen kiezen EN kunnen laten bezorgen bij een montagepartner... 100% aan te raden aan familie en vrienden.
Denzel
Almere stad
Het werkt echt perfect, besteld de juiste banden en kan eenvoudig een afspraak maken bij het mantagebedrijf. Daarnaast ook voor een eerlijke prijs!
Sander
Katwijk
Levering en service zijn prima
Erwin
Den Haag
Hele overzichtelijke site, waar ik in enkele minuten mijn banden had uitgekozen!
Kimberly
Beek
Banden hebben goed grip in nat weer ook op hoge snelheid alleen bij sportief rijgedrag slijten ze wat harder goed voor +- 20.000km
Polo gti
Leerdam
Altijd weer makkelijk te vinden wat je zoekt, kwaliteit en snelheid in goeie combinatie.
Tuur
Brunssum
Of het nu gaat om een B segment band of een premium band, bandenconcurrent heeft altijd een scherpe prijs. De webshop is overzichtelijk en het afhandelen van de bestelling en het ontvangen van de bestelde artikelen verloopt soepel en vlot. Al met al zeer tevreden dus een 5/5.
Aaron
Beekdaelen
Al eerder bij deze zaak gekocht en erg tevreden dus kom ik nu voor de auto van de vrouw terug. Zo simpel kan het dus zijn ;-)
Peter Van Rijn
Landgraaf
Een prima site duidelijk en overzichtelijk. Makkelijk je banden te vinden en te bestellen.
Robert
Zwaag
Online loont zonder kwaliteit en service te verliezen.
Peer
Tilburg
Mooie banden. Ventielen waren door DPD kwijtgemaakt, door jullie direct nieuwe verstuurd en deze lagen binnen een paar dagen in de brievenbus. Goed geregeld!
S
Arnhem
De website is zeer overzichtelijk en bij elke band staat genoeg informatie om de juiste keus te maken die hoort bij de auto die je rijd.
Noé
Heerhugowaard
Goed overzichtelijke website met veel keuze en prijs kwaliteit banden
Moh
Utrecht
Inmiddels al drie keer banden besteld bij Bandenconcurrent en elke ervaring is positief geweest. Het bestelproces is duidelijk en de levering verloopt steeds netjes volgens afspraak. De banden zijn telkens via een lokale montagepartner gemonteerd, wat snel en professioneel werd uitgevoerd. Ook qua prijs is Bandenconcurrent erg aantrekkelijk in vergelijking met andere aanbieders. Al met al een betrouwbare partij met goede service en scherpe prijzen. Absoluut een aanrader!
Liam
Overberg
Nog niet gemonteerd dus daar kan ik nog geen beoordeling over geven.
Rolf
Zoetermeer
Ze hebben veel opties van goedkoop tot duur en alle merken zijn hier wel te koop. Het is erg simpel om voor jezelf de juiste keuze te maken door het makkelijk instellen van de maat en de filters. Ik zal hier zeker weten wel nog een keer bestellen.
Tygo Stavenuiter
Bovenkarspel
Snelle levering, geen problemen! Goed advies.
Ma
Oosterland
Goede prijzen
Philip
Zoetermeer
Hele simpele site waar je makkelijk de banden kan vinden die bij jou passen, ook zijn ze scherp geprijsd en is het dus rendabel om je banden hier zelf te halen.
Ryan
Almelo
meerdere keren banden hier besteld goede prijs en kwaliteit en snelle levering
Gerrit
Ruinerwold
Eenvoudig bestellen met ruime keuze uit diverse banden.
JR Van den Berg
Emmeloord
Fijne website
Roy
Rijsbergen
Goede advies gehad van mijn garage door hier mijn banden te bestellen. In de toekomst zal dit zeker vaker gebeuren.
3 January 2026
Kas Abrahams
Soerendonk
Hij is gebruiksvriendelijk, de informatie is duidelijk en overzichtelijk. Alles wat ik zocht vond ik meteen
3 January 2026
Klaas