Filter

Makkelijk en betaalbaar

Het bestellen van de banden was makkelijk te regelen en voor een mooie prijs. Tevreden.

Komt goed over

Zo als ik het zie Goede banden voor een mooie prijs A voor afvoer van regen water A voor het verbruik van brandstof In de herfst ga ik winterbanden bestellen

Snelle keuze gemaakt dmv bandenmaat, tevens online advies.

Uitstekende keuzemogelijkheden, snelle weg gevonden in het labyrint van autobandenmerken.

Heel fijn, snel geholpen

Ik heb de banden besteld, het is snel in gang gezet, mijn oom heeft het via hier ook laten doen en dat beviel goed, ben benieuwd tijdens het op zetten.

Super gemakkelijk en voordelig

alle merken, maten en soorten banden en toebehoren op 1 site

Op en top gebruiksvriendelijk

Zeer gebruiksvriendelijke website, scherpe prijzen en overzichtelijk aanbod! Snel verzonden

Makkelijk te bestellen en scherpe prijzen

BandenConcurrent heeft makkelijke hulptools om een weloverwogen keuze te maken. De prijzen zijn zeer scherp. Soms de helft van de prijs dan als je rechtstreeks via de autodealer/ garage betaalt. 5 sterren voor dit bedrijf.

Duidelijke site , super prijs

Binnen 6 minuten alles geregeld inclusief montage! Helemaal top

Mooi

Mooi

Snel en gemakkelijk kunnen bestellen.

Ruime keuze in banden die gemakkelijk en snel te bestellen zijn. Goede filter opties en goede prijzen

makkelijk en snel om te bestellen

blij dat ik deze band nog kon kopen. de website werkt makkelijk en snel om te bestellen. wordt geleverd binnen 3 dagen en dat met de vrije dagen is heel netjes. Alvast bedankt voor de service. met vriendelijke groet Johan

Top service!

Alles verliep keurig, makkelijk banden besteld en keurig en vrij snel bezorgd gekregen.

Topservice en snelle levering!

Ik heb onlangs een set banden besteld bij BandenConcurrent.nl en ben zeer tevreden. De website was duidelijk, prijzen waren scherp en de levering was binnen 2 werkdagen zoals beloofd. Ook kreeg ik netjes een verzendbevestiging en track & trace. Alles goed verlopen – ik bestel hier zeker weer!

Prima geregeld

Goede prijs voor de banden, makkelijk bij een servicepartner te laten bezorgen en te laten monteren.

Snel en makkelijk

Makkelijk en snel, helaas niet de goedkoopste Maar zeer tevreden

Scherpere prijs, betere informatie en bezorging naar eigen wens.

Autodealer vraagt 2 keer zoveel voor de indentieke a merk band en daar is bovendien geen plaats de komende maanden.

Heb goeie ervaring en zijn niet duur

Goeie banden voor mooie prijs

Easy placing the order, helpful website, variety in products

It was super easy to find the best option as the website helps you to find what you are searching for. The only option which is missing is the production date of the tyres.

Soepel selectieproces

Fijn alles op een rij en de kosten goed inzichtelijk

Snel,makkelijk en duidelijk

Mooie ervaring , goed overzicht en de kwaliteitseisen aanduidingen kloppen wel , heb ik goed uitgezocht.

Altijd snelle service!

Ik heb nog nooit een slechte ervaring gehad bij bandenconcurrent.

Goede service en concurrerende prijzen

Handige site makkelijk en zeer toegankelijk. Prijsvechter puur San. Eerlijk advies.

Duurde wel lang voor dat ik ze had

Levering duurde te lang meer als een week

Snelle en ruime keuzes, perfecte banden

Nu 2x besteld naar volle tevredenheid. 1x winterbanden nu zomerbanden. Vorige winterbanden waren gloedje nieuw en keurig snel geleverd zoals aangegeven. Voor herhaling vatbaar

Kwaliteit is goed, wel wat te verbeteren qua tijdig leveren

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA