Filter

Supersnelle service en topprijzen bij BandenConcurent

Ik heb onlangs een set banden besteld via BandenConcurent.nl en ben zeer tevreden over de hele ervaring. Na lang vergelijken kwam ik bij BandenConcurent uit, en daar heb ik absoluut geen spijt van.De prijs was niet alleen lager dan elders, maar de informatie op de site hielp me ook om zeker te weten dat ik de juiste maat koos. Wat ik extra waardeer, is de duidelijke communicatie. Je krijgt meteen een bevestiging én een track & trace, waardoor je niet in onzekerheid zit. Tip: Het zou top zijn als je ook meteen montageafspraken kon maken via de site – dat zou het helemaal af maken. Kortom: snelle levering, scherpe prijs én goede service. Ik beveel ze zeker aan bij vrienden en familie. En wie weet… misschien win ik m’n aankoop terug ;) !

Beste website

Mijn ervaring om een goede banden met en redelijk price is de website heelal duidelijk van mij kant 5*****

Overzichtelijk

Elke band in elke maat te vinden, tot nu toe goed mijzelf op weg kunnen helpen met de fijne zoeksysteem en juiste + duidelijke beschrijving van de banden.

Makkelijk

Makkelijk en Snel, al vaker banden besteld en vaak goedkoper

Duidelijk helder en eerlijk! Beter kan niet! Bestel allemaal je banden hier!

Slecht!

Per ongeluk de verkeerde banden besteld. En dan begint de drama pas echt. Wilde gebruik maken van de ophaalservice, kosten betaald á €37,- maar helaas kwamen ze niet opdagen. Geen berichtje waarom niet, niks. Gebeld, zou uitgezocht worden maar helaas geen terugkoppeling gekregen. Nieuwe afspraak gemaakt, ook de 2e keer zonder bericht niet op komen dagen. Of ik een derde afspraak wilde maken. Daar heb ik voor bedankt. Nu via andere wegen mijn geld terug zien te krijgen. Mij zien ze nooit meer terug! Hele slechte service dus wees gewaarschuwt.

Goeie service

Snel en goedkoop!

Duidelijk en makkelijk in gebruik

Ik heb de website als zeer prettig ervaren , Bij de banden keuze werd ook gelijk de optie gegeven voor goedkopere maar met dezelfde specificaties als een duurder merk band. Ik heb daar ook gebruikt van gemaakt daarnaast word ook de optie gegeven om de banden bij garage naar keuze af te leveren en te laten monteren al met al een stuk goedkoper uit dan als ik jullie naar mijn eigen garage zou gaan en daar banden zou bestellen en laat monteren De banden concurrent is een dikke aanrader.

Duidelijke site

Mooie overzichtelijke web winkel.

Eenvoudig en snel de juiste banden gevonden!

Zonder al teveel kennis heb ik snel en gemakkelijk de juiste banden kunnen vinden en een garage in de buurt met vriendelijke prijzen! Wat mij betreft is BandenConcurent een aanrader

Snelle levering zeer tevreden

Correcte levering. Duidelijke site

Goede prijs kwaliteit

Altijd netjes optijd.

topservice.

altijd een super positieve ervaring met bandenconcurrent. ik zal hier zeker vaker bestellen. echt een aanrader!

Gemakkelijk thuis bestellen, scherpe prijs, goede kwaliteit en service!

Mijn aandacht werd getrokken door de scherpe prijs. Met de gebruiksvriendelijke website heb ik verbluffend snel de gewenste banden gevonden en besteld. Direct via per e-mail de bevestiging ontvangen en op de hoogte gehouden over de levering. Stipt volgens afspraak bezorgd, top service!

Top bedrijf

Super snel en al vaker op deze wijze kunnen bestellen super fijn.

Goede ervaring

Banden elke keer netjes en optijd geleverd

Professionele site

Er is voor ieder budget een autoband wel te vinden ik heb goodyear voor een goede prijs

Gunstige prijs en goede levering

Al vaak banden hier gekocht,nog nooit problemen

Makkelijk, snel en goedkoop

Makkelijk, snel en goedkoop

Ik ik heb paar keer banden gekocht, het zijn heel perfect.

Perfect banden

Alleen bestelling gedaan

Moet nog zien of ze geleverd worden en heb het product nog niet gezien. Maar Willen nu al een review. Eerst eens zien wat het word voor ik een goeie review geef

Top bedrijf lage prijzen voor kwaliteit banden

Super makkelijke site,ik snap niks over banden maar yes heb ze toch gevonden en besteld Trots op me zelf en de mooie makkelijke site

Lekker snel besteld en goede prijs en acties.

Overzichtelijke website en goede services.

Ik kon gemakkelijk vinden wat ik nodig had, de reviews stonden gelijk onder de producten en de specificaties van de zuinigheid en de grip op nat wegdek stonden er ook bij. Dit was heel fijn om goede banden uit te zoeken. De levering is snel en er zijn goede services beschikbaar voor goede prijzen. De banden die ik kocht waren ook nog 40 euro goedkoper dan bij de concurrenten, dus dit bedrijf is een echte bandenconcurrent ;)

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA