Filter

Duidelijk, eenvoudig, betaalbaar en snel!

Ruime keuze uit veel merken, prijzen en kwaliteiten. Zoekmachine heel efficiënt en bestellen en gratis bezorgen eenvoudig en snel. Wat wil je nog meer?!

Uitstekend beste bedrijf die der is!

Dit is al mijn 3e keer dat ik hier banden bestel altijd alles op voorraad en de prijzen zijn hier de beste vergeleken met andere en de verzending duurt maximaal 3-4 dagen en dan heb jij ze binnen! Enigste wat ik kan blijven zeggen, blijf je banden hier bestellen!!!

Super laag prijs

Heb hier nog geen ervaring mee. Eerste x dat ik hier iets bestel

Mijn bestelling is snel en gemakkelijk gegaan

Snel en makkelijk

Snel de goede banden gevonden en proces ging vrij snel. Van beging tot eind in een paar klikken.

Goed aanbod, makkelijk te bestellen !

Goed aanbod voor de gewenste banden, heel makkelijk te bestellen op de website !

Buitengewoon goed en overzichtelijk!

De website is buitengewoon overzichtelijk en daarom heel gebruiksvriendelijk voor alle leeftijden. Ik was al langere tijd op zoek naar autobanden, maar ik ben nergens zo goed op weg geholpen dan op deze site!

Voordeliger dan andere

Ik moest Michelin banden hebben en na een tijd zoeken kwam ik niks voordeliger tegen dan op bandenconcurrent.

Een top ervaring met goede service

Top super geweldig

Makkelijk kiezen

Alles te leveren

Altijd goed

Maakt niet uit hoe ik bestel nog nooit problemen ervaren dus nu ook weer besteld echt een top bedrijf grt

uitgebreide keus en jonge banden

tot op heden geen enkel probleem gehad met bestelling of levering. De dot nummers zijn altijd vrij recentelijk.

Duidelijk , overzichtelijk en betaalbaar

Super Service!

Overzichtelijke website, bestellen gaat vrij makkelijk en ze zijn ook nog eens goedkoop! Aanrader!

Overzichtelijke site

Makkelijke website. Snel en makkelijk bestellen.

Snel en effectief

Al paar keer besteld,altijd snel en zeer effectidf

Duidelijk in communicatie

Ben goed geholpen door dun klantenservice helaas door een eigen fout een verkeerde bestelling gedaan.

Lovend

Onlangs heb ik via BandenConcurrent een set banden besteld, en ik was positief verrast door hoe snel en netjes alles werd afgehandeld. De communicatie was helder en de levering verliep soepel, precies zoals beloofd. Het bestelproces op de website was eenvoudig en overzichtelijk, en ik had binnen korte tijd de juiste banden voor mijn auto gevonden.

Duidelijke website !

Makkelijke site, duidelijk en voordelig!

De prijs was zowiso de scherpste op het internet en het bestellen ging van een leien dakje.

Makkelijk bestellen

Overzichtelijke website voorzien van duidelijke klantinfo waardoor een keuze makkelijk te maken is.

Duidelijke site prima aanbiedingen

Tot nu toe correct en hulpvaardig

Goede omschrijving van de banden

Perfecte webwinkel

Overzichtelijke site, goede prijzen en snslle levering.

prima service

Duidelijk info , goede prijzen , makkelijk bestellen inclusief service