Filter

Overzichtelijke site om goede banden te kunnen vinden. En daarnaast heel belangrijk een goede betaalbare prijs!!

Makkelijk bestellen en snel in huis

Al meerdere malen heb ik hier banden besteld, makkelijk en snel geleverd.

Overzichtelijke site, goeie prijs

Groot aanbod van banden, goed werkende site en veruit de scherpste prijs. In een paar klikken geregeld!

Prima site met overzichtelijke kenmerken van de banden

Een prima site met overzichtelijke keuze van de kenmerken die ik belangrijk vind. De prijzen zijn zeker concurrerend en vooral de aanbod van demo banden vind ik aantrekkelijk.

Goede en snelle levering

Goed bedrijf wat je bestelt krijg je ook en ook nog lekker snel

snel en goed koop

zeer goed hier heb je waar voor je geld

Altijd goed en snel geleverd

Alle bestellingen die ik de laatste jaren deed, zijn accuraat en snel uitgevoerd en geleverd, top!

Bestel al jaren Goede prijs kwaliteit verhouding Aanbeveling waard 100%

Eenvoudig selecteren en scherpe prijzen.

Duidelijke website, eenvoudig zoeken, ruime keuze en voldoende informatie om een keuze te maken.

Veel voor weinig…

Heel veel keuze tegen zeer concurerende prijzen. Goede product beschrijvingen. Vlotte bezorging en simpele administratieve afhandeling. Kortom… Top. Kan het iedereen aanraden..

Snelle levering en scherpe prijs!

Ik heb besteld bij BandenConcurrent.nl vanwege de lage prijs en de snelle levering. Alles verliep vlot en ik ben zeer tevreden over de service.

Betrouwbaar

Ik had een ouderwetse maat nodig voor mijn Rochdale Olympic Phase 2 en daar hadden jullie evengoed een grote voorraad van tegen zeer schappelijke prijzen.

Heel snel geregeld

Binnen een minuut was mijn bestelling geregeld en dat voor de laagste prijs

Nog nooit een mis koop gehad.

Koop al jaren mijn nieuwe banden bij BandenConcurrent nog nooit problemen met de kwaliteit en levering van de banden gehad.

altijd keurig geregeld

heel simpel banden te bestellen zeker als je weet wat je nodig hebt

Her daim guvenilir site yillardir aliyorum

De layout van de website is erg overzichtelijk en duidelijk. De banden moeten nog binnenkomen natuurlijk maar de manier waarop het bestellen gaat is top. Heb bandenconcurrent aanbevolen gekregen door vrienden.

Super simpel bestellen

Koop al jaren mijn banden bij de BandenConcurent. Goede website, prima service en banden die je nodig hebt zijn makkelijk via het zoeksysteem te vinden. Dus als je banden nodig hebt zou ik je aanraden om ze bij de BandenConcurent aa te schaffen!

De goedkoopste in autobanden

Makkelijke site om te bestellen voor welke band dan ook voor een zeer concurerende prijs en vele mogelijkheden om te betalen. Kortom een prima site

overzichelijke site en scherpe prijzen

scherpe prijzen en goede site. Deze banden nu voor de 2e keer besteld erg tevreden over.

Makkelijk, vlot en het goedkoopst

Moet ik nog iets toevoegen.....?

Eerste keer besteld via deze website

Tot nu toe gaat het uitstekend.

Voor zulke banden en dan die snelheid nog meer rijden zonder problemen is gewoon super Ik ga vaak naar Duitsland dus ik rij best wel hard ermee constant zodra ik de kans kreeg waar hard mag gereden worden ze worden niet warm dan valt geen stukken vanaf Het zijn gewoon super banden Ik heb vaak bij bandenconcurrent besteld dus bandenconcurrent nummer 1 en goedkoop

Gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website, breed aanbod, heel prettig!

Met de juiste bandenmaat in de hand is het heel snel navigeren op de website van de Banden Concurrent. Categoriseren op de gewenste criteria gaat allemaal super eenvoudig zodat je zonder te verdwalen in het grote aanbod snel je keuze kunt maken.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA