Filter

Duidelijk en overzichtelijk

Nu de derde keer dat ik hier banden bestel. Alles is overzichtelijk en de levertijden en banden specificaties worden ook duidelijk omschreven. Ik ben zeer tevreden

Gewoon de scherpste prijs voor kwaliteitsbanden

Gemakkelijk bestellen zonder verzendkosten. Veel scherpere prijs dan in de handel. Montage regel ik zelf.

Altijd netjes op tijd geleverd

Banden netjes op tijd geleverd

Goede kwaliteit

Behulpzaam en ruime keuzes aan banden goede service top

Super prijs/kwaliteit

Een van de goedkoopste goeie leveranciers en snelle levering. Super tevreden

Super snelle levering

Het is nu de tweede keer dat ik hier bestel en beide keren worden de banden al super snel geleverd!

Duidelijk en transparant

Duidelijke site, nette prijzen.

Makkelijk en overzichtelijk bestellen

Dit is al de 3e keer dat ik hier mijn banden bestel, makkelijk en overzichtelijk banden zoeken met genoeg informatie welke labels eraan zitten.

Really simple and easy

Really simple to book installation partner also to get the right tyres.

Jammer, jammer, jammer

Helaas niet tevreden over Bandenconcurrent. Michelin demo banden besteld, ondanks de beloofde 2á3 dagen levertermijn op de website kwamen de banden pas na een kleine 10 dagen. De track&trace werkte ook niet dus kon ook niet zien wanneer ik iets kon verwachten. Helaas waren de banden niet volgens de juiste specificaties die ik besteld had. Direct retour en omwisseling aangevraagd, na wat onnodig heen en weer gemaild, zouden de banden opgehaald worden en de juiste zspm mogelijk alsnog verzonden worden. Enkele dagen later toch weer bericht dat de banden 'niet meer op voorraad zijn', en dat mijn geld geretourneerd wordt. (overigens tot op heden nog steeds niet ontvangen!) Vind dit een wel heel makkelijke "oplossing", een bedrijf als bandenconcurrent zou toch met een betere oplossing voor de klant moeten komen vind ik. Op deze manier doe je niet aan klantenbinding... Daarnaast is bandenconcurrent telefonisch niet/slecht bereikbaar, dus moet je maar afwachten wanneer je weer iets hoort op verstuurde mails. En wat schetst mijn verbazing, de betreffende banden die ik besteld had staan al die tijd gewoon op de website als voorraad !? Kan bandenconcurrent op basis van mijn ervaring dus niet aanbevelen.

Ze leveren banden voor een top lagen prijs . Meestal goed koper dan de meeste garages.

Makkelijk

Overzichtelijke website en ruime keuze. Makkelijk qua afhandeling.

Gemakkelijk en snel geleverd.

De site is overzichtelijk en komt met goede aanbiedingen en aanbevelingen. Zonder dat het opgedragen voelt.

Snel goed en goedkoop

Vorige keer fantastische ervaring

snel en goed

De bestelling werd snel verwerkt. Ik hoop dat de levering zal zijn zoals beloofd: 2-3 werkdagen!

Dit is de tweede keer dat ik banden heb besteld.

De levering is snel en de prijs is zeer concurrerend.

Goeie service

Goeie service en echt snel en makkelijk te bestellen

koop bij de beste bedrijven

Mijn zoon heeft al meerdere keren bij uw bedrijf besteld. Hij was erg tevreden over uw werk en adviseerde mij om alleen contact op te nemen met uw bedrijf. Ik hoop dat ik ook graag met u mag samenwerken)

Goede prijs-kwaliteitverhouding, snelle levering en uitstekende klantenservice bij De BandenConcurre

Review: De Bandenconcurrent – Betrouwbaar, snel en betaalbaar Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met De Bandenconcurrent. Van begin tot eind was alles tot in de puntjes geregeld. De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor het vergelijken van banden eenvoudig en snel ging. Binnen een paar minuten had ik precies gevonden wat ik zocht. Wat echt opviel was de uitstekende service. Na het plaatsen van mijn bestelling werd ik direct op de hoogte gehouden van de status. De levering was verrassend snel en de banden waren keurig verpakt. Bovendien was de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend – nergens anders vond ik dezelfde kwaliteit voor zo’n scherpe prijs. Wat mij betreft is De Bandenconcurrent een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar nieuwe autobanden zonder gedoe. Betrouwbaar, klantgericht en betaalbaar – precies zoals het hoort.

Eenvoudig geld besparen

Het scheelde 65 euro per band met een garage in de buurt, wel even de moeite dus en binnen 5 minuten geregeld, echt top klasse!

Heel makkelijk om juiste banden te kiezen van groote assortiment. Elke klant kan iets voor zelf vinden

Mooie duidelijke site

Eerder banden besteld bij Bandencocurrent.nl en alles keurig geregeld en goed afgehandeld. Zeer tevreden.

Prima webshop met een duidelijke zoekfunctie

Ik heb op mijn zoektocht naar nieuwe banden prima mijn weg kunnen vinden op de webshop. Ook is de zoekfunctie makkelijk te gebruiken door de vele filters die je tot je beschikking hebt.

Prima prijzen

Ruime keuze