Filter

Top, meer kan ik niet geven.

De naam zeg al veel en duidelijk.

Goeie producten, snelle levering en goede prijs!

Zelfs een leek kan hier bestellen

Ik heb 0,0 verstand van banden, echter de monteur had mij de maten doorgestuurd en na het invoeren hiervan kreeg ik een aantal mooie opties te zien waar ik uit kon kiezen. Een kind doet de was. Alles wijst zich vanzelf. Ik ga hier voortaan altijd mijn banden bestellen.

Top klasse

Duidelijk en snel

Ik had een nieuwe set banden nodig, maar weet niet zo veel van banden af. Via BandenConcurrent was alles snel geregeld en kon ik zelfs de banden zo op de auto laten zetten. Alles lekker snel, simpel en duidelijk.

Goede en duidelijke informatie

FF chatte en e.e.a. werd duidelijk toegelicht.

Snel gevonden wat ik zoek

Makkelijk en snel gevondenden en besteld. Voor de beste prijs

Gemakkelijk

Toch wel de bekendste en makkelijkste

goede service en beste prijzen voor de beste deals.

De banden concurrent is een goed en solide bedrijf die altijd zijn woord houd Altijd de beste aanbiedingen en prijzen en een goede service, daarom koop ik voor al mijn auto`s bij de BANDENCONCURRENT.

snel en simpel

snel en eenvoudig besteld.

Makkelijk bestellen, snelle levering en een goede prijs kwaliteit verhouding!

Overzichtelijke site om te bestellen, artikelen worden met 2-3 werkdagen geleverd. Prijs kwaliteit verhouding is goed.

Snelle site en prima prijzen.

Top banden voor een lage prijs en snelle levering

Bestel al meerdere jaren hier en altijd de beste band voor de laagste prijs en snelste levering!

Makkelijk website en snel leverbaar

Makkelijk website en snel leverbaar

Goede snelle service

Goed aanbod banden voor scherpe prijs

Aanbod is goed, prijs ook. Maar wou liever eerst een datum weten, voordat ik moet betalen. Kleine feedback

makkelijk

snelle en makkelijke service

Binnen 2 min geregeld

Via de site binnen 2 minuten mijn nieuwe banden geregeld. Het is eenvoudig en dat tegen gunstige prijs! Echt een aanrader!

prima geslaagd

Snel mijn nieuwe banden gevonden voor een goede prijs, simpel besteld.

Lage prijzen en fijne webshop

Lage prijzen, een echte concurrent tegenover andere webshops. Wat wil je nog meer..

Professioneel en scherp geprijsd!

Perfect!

Veel te laat geleverd en meer dan 3 jaar oude banden

Omdat ik voor de APK nieuwe banden nodig had heb ik een week voor de keuring nieuwe banden binde BandenConcurrent besteld. Volgens de site was de levertijd 2 tot 3 dagen. De werkelijkheid werd meer dan 2 weken. De online status kwam te laat en gaf alleen aan dat ze verzonden zouden worden. Email naar de BandenConcurrent omdat ze de telefoon niet opnemen werd de volgende dag opgevolgd dat het nog langer ging duren. Ik moest opnieuwe de afspraak voor montage verplaatsen. Opeens werd er aangebeld, zonder indicatie van bezorging en lagen de banden voor de deur. Geen bezorger meer te zien. Bij inspectie las ik dat de DOT datum van begin 2022 was dus nu in 2025 ruim 3 jaar oud. Geen melding was daarvan op de site. Ik had nog banden voor andere auto’s nodig maar ga nooit meer bij de BandenConcurrent bestellen. Mijn advies: bestel hier niet.

Altijd top banden en goede snelle service

Bestel vaker hier mijn banden, altijd top kwaliteit en goede en snelle service / levering!

Gewoon goed

Duidelijke site en voor goede prijzen

Vloeiend

Snel, vloeiend simpelweg top!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA