Filter

Gewoon goed, zoals je hoopt dat het verloopt

Na mij enigszins verdiept te hebben in de banden die ik graag wil een keuze gemaakt. Toch nog snel even gekeken of het een concurrerend voorstel was. Maar dat was gewoon goed geregeld. Daarna een montagepartner gezocht waarmee ik bekend was. En ook hier alleen maar duidelijkheid. Dus alom alleen maar positief.

veel keuze in budget banden

Duidelijke site,super veel keuze, gratis verzending

Goede site, makkelijke toegankelijk en klantvriendelijk!

De site is goed overzichtelijk en leidt je makkelijk naar de juiste keus banden.

Goede kwaliteit banden voor eerlijke prijs

Alles fijn kunnen opzoeken zoals welke banden, welke maat, welke prijs. Goede beschrijving vd banden, remweg, benzineverbruik etc zodat je een goede keuze kan maken. Ook kunnen je banden gelijk (en gratis) naar een monteur opgestuurd worden.

Beste prijs / kwaliteit

Online snel en makkelijk geregeld. Goede prijs / kwaliteit.

Overzichtelijk, goed beschreven en scherp geprijsd

Zie bovenstaande

perfect en snel

heel erg snel ,professioneel en een hele goede service mooie prijzen.

Veel Keus, snelle levering

Veel Keus, snelle levering

De goedkoopste en snelste oplossing

Bestellen bij de bandenconcurrent is voor mij de goedkoopste en snelste manier om nieuwe banden onder mijn auto gemonteerd te hebben

Makkelijk bestellen tegen goede prijs

Op zoek naar nieuwe banden voor mijn camper. Niet de allergoedkoopste maar makkelijk en betrouwbaar.

Eenvoudig

Gemakkelijk banden bestellen zonder toeters en bellen.

Goede kwaliteit, meestal snel geleverd

Goede banden die meestal snel geleverd worden.

Banden kopen was nog nooit zo gemakkelijk

Makkelijk, begrijpelijk en simpel

Super banden service

Heb mijn zomerbanden nog geen 2 maanden er onder liggen, en zaterdag op zondag na het werk een schroef in de band, waarschijnlijk is de wang ook stuk gereden, op aanraden van een vriend jullie site doorgekregen en besloten met de mooie prijs om meteen een band te bestellen. Erg zuur natuurlijk omdat de zomerbanden er kort onder lagen en dan al 1 band lek te rijden maar goed niks aan te doen.

Tot dusver soepel

De goedkoopste en alle maten

Gemakkelijk en een goede prijs

Al jaren bestel ik alle nieuwe banden via bandenconcurrent.nl en ookal zijn er tegenwoordig veel alternatieven/concurrenten, dan alsnog blijven ze de beste met prijs/levertijd combinatie.

Snel geregeld, betrouwbaar

Niks slecht, alles is goed en duidelijk

goede website en snel betalen

Fijne website en overzichtelijk

Prijs kwaliteit en snel

Banden die ik voor de klanten nodig heb kan ik nu jullie vinden en kopen !

Snelle service en een goede prijs

Bestel vaker hier mijn banden. Site is overzichtelijk en dat je zelf een montage partner kunt kiezen is ook handig.

Snel Verzonden makkelijk bestellen

Tweede keer besteld. Vorige keer laten bezorgen bij de garage. Snel geleverd, goede banden. Nu dezelfde banden besteld maar dan ander maat voor onze andere auto. Bestellen sowieso de volgende keer weer!

Was prima,

Beste prijs

Makkelijk bestellen

Heb makkelijk mijn banden besteld en thuis laten bezorgen. Ook was het erg goedkoop.

Door de jaren heen zeer tevreden

Als autoliefhebber en iemand die graag alles op orde heeft, ben ik altijd op zoek naar kwaliteit, snelheid en een goede prijs. Niet de makkelijkste combinatie, zou je denken. Ik had dringend nieuwe banden nodig en was al bekend met de eindeloze zoektocht op internet naar de juiste maat, de juiste prijs en vooral: een leverancier die ook echt op tijd levert. Bij Bandenconcurrent viel me direct iets op: overzichtelijke website, scherpe prijzen, en heldere informatie. Geen kleine lettertjes, geen verrassingen. Wat me echt overtuigde, was de snelle en correcte levering. Alles wat beloofd werd, werd ook nagekomen. Ik bestelde op een doordeweekse ochtend, en nog voor het eind van de week waren de banden al netjes bij mij afgeleverd – precies zoals aangegeven. Dat soort betrouwbaarheid kom je niet vaak tegen. En dan de prijs. Waar ik bij andere aanbieders vaak moest kiezen tussen goedkoop of goed, bood Bandenconcurrent simpelweg voordelige prijzen zónder concessies te doen aan kwaliteit of service. Dat is wat mij betreft goud waard. Ik ben inmiddels vaste klant en raad Bandenconcurrent met volle overtuiging aan. Of je nou een doe-het-zelver bent of gewoon iemand die op zoek is naar gemak en betrouwbaarheid: hier zit je goed. Bedankt, Bandenconcurrent – jullie maken het verschil!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA