Door de jaren heen zeer tevreden
Als autoliefhebber en iemand die graag alles op orde heeft, ben ik altijd op zoek naar kwaliteit, snelheid en een goede prijs. Niet de makkelijkste combinatie, zou je denken.
Ik had dringend nieuwe banden nodig en was al bekend met de eindeloze zoektocht op internet naar de juiste maat, de juiste prijs en vooral: een leverancier die ook echt op tijd levert. Bij Bandenconcurrent viel me direct iets op: overzichtelijke website, scherpe prijzen, en heldere informatie. Geen kleine lettertjes, geen verrassingen.
Wat me echt overtuigde, was de snelle en correcte levering. Alles wat beloofd werd, werd ook nagekomen. Ik bestelde op een doordeweekse ochtend, en nog voor het eind van de week waren de banden al netjes bij mij afgeleverd – precies zoals aangegeven. Dat soort betrouwbaarheid kom je niet vaak tegen.
En dan de prijs. Waar ik bij andere aanbieders vaak moest kiezen tussen goedkoop of goed, bood Bandenconcurrent simpelweg voordelige prijzen zónder concessies te doen aan kwaliteit of service. Dat is wat mij betreft goud waard.
Ik ben inmiddels vaste klant en raad Bandenconcurrent met volle overtuiging aan. Of je nou een doe-het-zelver bent of gewoon iemand die op zoek is naar gemak en betrouwbaarheid: hier zit je goed. Bedankt, Bandenconcurrent – jullie maken het verschil!