Filter

Makkelijk bestellen

Heb makkelijk mijn banden besteld en thuis laten bezorgen. Ook was het erg goedkoop.

Door de jaren heen zeer tevreden

Als autoliefhebber en iemand die graag alles op orde heeft, ben ik altijd op zoek naar kwaliteit, snelheid en een goede prijs. Niet de makkelijkste combinatie, zou je denken. Ik had dringend nieuwe banden nodig en was al bekend met de eindeloze zoektocht op internet naar de juiste maat, de juiste prijs en vooral: een leverancier die ook echt op tijd levert. Bij Bandenconcurrent viel me direct iets op: overzichtelijke website, scherpe prijzen, en heldere informatie. Geen kleine lettertjes, geen verrassingen. Wat me echt overtuigde, was de snelle en correcte levering. Alles wat beloofd werd, werd ook nagekomen. Ik bestelde op een doordeweekse ochtend, en nog voor het eind van de week waren de banden al netjes bij mij afgeleverd – precies zoals aangegeven. Dat soort betrouwbaarheid kom je niet vaak tegen. En dan de prijs. Waar ik bij andere aanbieders vaak moest kiezen tussen goedkoop of goed, bood Bandenconcurrent simpelweg voordelige prijzen zónder concessies te doen aan kwaliteit of service. Dat is wat mij betreft goud waard. Ik ben inmiddels vaste klant en raad Bandenconcurrent met volle overtuiging aan. Of je nou een doe-het-zelver bent of gewoon iemand die op zoek is naar gemak en betrouwbaarheid: hier zit je goed. Bedankt, Bandenconcurrent – jullie maken het verschil!

Overzichtelijk en devouring.

Je kan je goed oriënteren op je nieuwe banden en goed vergelijken op verbruik. De prijs is aantrekkelijk en eenvoudig je montagepunt in de buurt kiezen.

Makkelijk bestellen

Hopelijk zijn de banden net zo goed als de bestelling!

Banden makkelijk te vergelijken en scherpe prijs.

Het uitzoeken en vergelijken van de banden ging makkelijk. Er staat veel extra informatie op de website. Scherpe prijzen en meeste banden zijn nieuw. Bij de klantenservice nagevraagd wat nieuw betekent: maximaal 3 jaar oud. Zijn ze ouder dan staat er geen nieuw bij. Nu de levering afwachten en de banden zelf kunnen beoordelen.

Harstikke goed en flexibel

Ik had de verkeerde bandenkeus gemaakt. alles keurig gemeld mooi formulier gekregen en bij ontvangst zeer snel mijn geld terug ontvangen. Uiteraard nu wel de juiste banden besteld.

Kiezen, klikken, klaar!

Overzichtelijk vergelijken, kiezen en bestellen. En ook nog eens met zeer concurrerende prijzen.

Goed assortiment, duidelijke site

Snel te bestellen en prettig in de buurt laten monteren.

Makkelijk, snel en overzichtelijk keuze makend.

Overzicht van banden en selectie is snel eenvoudig te maken. Transparant over kosten, all-in. Keuze uit partners en betaal methode is perfect aansluitend met verwachting. Volledige informatie over partner om afspraak te maken. Happy done!

Veel keus, goede prijs en montage keuze

Mijn auto moet voor een grote beurt en ik weet dat dan de banden ook aan de beurt zijn. Ik kies echter zelf het liefst mijn banden. Op bandenconcurrent.nl heb je veel keuze en duidelijke filters en informatie. Bovendien kun je kiezen waar je ze afgeleverd en gemonteerd wilt hebben, en weet je meteen wat de totale kosten zijn.

Super makkelijk en snel

Heb al eerder wat gehaald hier en ging super makkelijk. Vandaar dat ik hier nogmaals haal.

TOP! Ruime keuze en een goede prijs

Snel en goede geleverd bij een montage partner. Duidelijke afspraken en geen verassingen.

Snel en makkelijk!

Ik heb eerder besteld bij de bandenconcurrent, de prijzen zijn scherp en de levering snel!

Snel en duidelijke resultaten

Makkelijk zoeken met de tools. Mooi en overzichtelijk en nog eventuele andere banden opties. Fijn dat ik het direct bij mijn garage kan laten leveren! En het is fijn dat het achteraf betaald mag worden, zo kan ik een deel van mijn vakantiegeld gebruiken voor veilige bandjes ! Nu hoop ik natuurlijk het bedrag terug te winnen zodat het alsnog vakantiegeld kan zijn !

Betrouwbaar en snelle levering

Al meerdere keren banden besteld voor alle gezinsleden met een auto. Snelle levering waar je altijd van op de hoogte wordt gehouden. De banden prijs is altijd goed tov de concurrentie.

Vertrouwd en de goedkoopste!

Ik vond de website van Bandenconcurrent.nl via Google. Na een controle op andere websites bleek dat zij echt de goedkoopste waren voor het merk en type banden dat ik zocht. De keuze op de website was duidelijk en eenvoudig. Binnen 3 minuten had ik de bestelling gedaan en betaald. Ik heb ze naar mijn huis laten sturen want monteren doet een van onze zoons, dus geen gebruik gemaakt van het laten versturen naar een van de montagepartners (genoeg keuze overigens!)

Makkelijk en zo besteld

Ruime keuze en alles waar je naar opzoek bent

Snel geleverd overzichtelijke site

Snel geregeld, super prijs, duidelijke site

Getipt door een vriend Heb banden en montage snel geregeld voor een top prijs!

good price

good price

Goed band voor weinig

Zeer goed met droog wegdek goede grip Goed met nat wegdek goede grip Zeer aanbevolen Gunstige prijs Je merkt dat het een eu band is ( België) en geen chinees

Bestellen ging gemakkelijk en snel

Bestellen ging makkelijk en vlot. Ook een montagepunt makkelijk kunnen kiezen. En de prijs scheelde een paar tientjes per band ten opzichte van de vorige leverancier

Nice Experience !

Good experience

concurrende prijs voor een goede band

Website is duidelijk. Geeft ruime mogelijkheden met montage partners, en is all in gewoon goedkoper dan bijv kwik fit of euro aster

Vorige keer super gegaan

Banden besteld gevraagd naar de leverdatum en de zelfde dag van bestelling nog reactie raad dit ook altijd aan bij mensen die het vragen

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA