Filter

Banden koning

Na een lekke band en geholpen door de ANWB gelijk naar bandenconcurent en nieuwe besteld . Snelle service en worden afgeleverd op nr voor mij makkelijke plaats ( eigen Garage )

Overzichtelijke keuze opties

Goede ervaring. De keuzes waren overzichtelijk en ik heb snel een bestelling kunnen doen.

Superrrr

Makkelijk te bestellen uit een ruim aanbod van banden. Een montagepartner zit dichtbij.

Snelle levering!

super handige site met volledige servixe

Heb al meerdere malen bij deze site bestelt Gewoon altijd alles perfect geregeld zonder verder kosten Het kan wel bij bandenconcurrent.nl

Bandenconcurrent doet z'n naam eer aan!

Afgelopen zaterdag kreeg ik een lekke band op de snelweg – altijd balen natuurlijk. Tijd voor nieuwe banden dus, en zo kwam ik terecht bij bandenconcurrent.nl. En eerlijk is eerlijk: ze maken hun naam echt waar. Ik heb gekozen voor Dunlop all season banden, een A-merk, en was verrast door de scherpe prijs. Zeker vergeleken met andere aanbieders. De website werkt super makkelijk, met handige filters waardoor ik snel vond wat ik nodig had. Ook kun je direct een montagepartner selecteren. Dat vond ik echt ideaal: je ziet meteen de prijs per band inclusief montage, en je betaalt alles vooraf via de site. Geen gedoe of verrassingen achteraf. De banden worden na 4 à 5 werkdagen rechtstreeks bij de gekozen montagepartner geleverd. Je hoeft dus niet thuis te blijven voor ontvangst – helemaal top. De communicatie over de bestelling verliep ook prima. Ik moet de montagepartner nog bellen voor een afspraak, maar het feit dat je uit meerdere partners kunt kiezen geeft veel flexibiliteit. Kortom: prima service, gebruiksvriendelijke site, eerlijke prijzen én een slimme manier van afleveren en monteren. Ik zal hier zeker opnieuw bestellen.

goede prijzen en strakke levering

Meerdere ervaringen uit het verleden zorgen dat ik weer bij bandenconcurrent terugkom. Net weer een bestelling gedaan. Hoop ook dat het nu weer loopt zoals verwacht.

goedkoop en overzichtelijk

Een garage rekent soms per band 150 euro meer. Dat is natuurlijk onzin.

Snel geregeld

Je kunt makkelijk de juiste band en montagecentrum zoeken. Met een paar klikken geregeld!

Goede service, snelle levering

Klasse, zeer handige site

alles in 1 keer geregeld. Super Veel keus en goede omschrijving van de banden

super simpel

goede producten, makkelijke bestelproces

Simpel en makkelijk

Heb voor het eerst banden besteld .

Prima prijzen, eenvoudig bestellen

Gezocht naar een bepaalde band en qua prijs sprong BandenConcurrent.nl er met kop en schouders bovenuit. Ook het bestellen verliep soepel met keurig aangegeven welke adressen ik kon gebruiken voor montage.

Goede prijs en nette website

Mijn ervaring beschrijf ik als goed

Afgehandeld zoals afgesproken.

Besteld, op tijd geleverd naar volle tevredenheid.

Makkelijk en snel tegen een scherpe prijs

Makkelijk en overzichtelijk banden kunnen kiezen en montage in de buurt. Dat alles tegen een scherpe prijs en snel geleverd

goede site en makkelijk te gebruiken

vergelijken van de verschillende banden voor onze camper was niet makkelijk, maar dankzij de opzet van de site is het makkelijk tot een keuze te komen. De prijzen zijn heel redelijk en een montage partner vinden ook makkelijk.

Snelle en makkelijke manier van banden bestellen voor een nette prijs

Makkelijke site, eerlijke prijzen en montage erbij geregeld, nu wachten totdat de montage gedaan is maar vooralsnog top site.

Is zeer goed

Prijs kwaliteit goed in orde . Snelle levering.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Zeer tevreden over de bandenconcurent.nl echt een betrouwbaar bedrijf.

Geweldig makkelijk bestellen

Super makkelijk bestellen en ook snel in huis geweldige site top jongens

Gewon duidelijk en snel

Gericht banden zoeken en bestellen zo gedaan

Topkwaliteit tegen scherpe prijzen!

Nu al meerdere positieve ervaringen opgedaan door mijn nieuwe 4season banden te bestellen bij Bandenconcurrent.nl. Topkwaliteit banden voor onze SEAT Leon en SEAT Ibiza 6F tegen een zeer scherpe prijs. Goede samenwerking met onze lokale bandenpartner die de banden gemonteerd heeft voor ons. Ik raad daarom Bandenconcurrent.nl aan.

Gewoon weg een hele fijne bedrijf met duidelijke prijzen,de keuze is enorm voor ieder wat die wil

Ik ben heel tevreden ik heb zelf al vaker besteld voor elke x dat we een nieuwe auto hadden gekocht.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA