Filter

Nette prijs voor goede kwaliteit banden

Na een vergelijking op verschillende sites, kwam BandenConcurrent er als beste uit. Een goede prijs - kwaliteit verhouding.

Goed en betaalbaar

Goede banden voor een betaalbare prijs en snelle levering. Montage via Montage partner verliep prima.

Top goede keus voor goede prijs

Duidelijke site veel keus voor goede prijs top

Geweldige service

Vaker hier banden besteld en snelle goeie service en bezorging. Ik raad iedereen deze site aan

Makkelijk bestellen

Bestellen was super makkelijk. De prijs is geweldig, scheelt 10tjes per band i.v.m. andere aanbieders. Verwachte levering is ook snel. Ik ben tevreden!

Fijne site om banden te vergelijken en details in te zien

Fijne site om banden te vergelijken en details In te zien.

Prima prijs, slecht bereikbaar

Levertijd is lang. Slecht bereikbaar alleen app

De beste website voor het kopen van banden.

Het gebruik van Bandenconcurrent is altijd een prettige ervaring. Het kiezen en vergelijken van nieuwe banden is heel gemakkelijk. Je vult je bandenmaten in, kiest naar wat voor soort band je op zoek bent (all-seasons, winter, zomer) en je krijgt een prachtig overzicht van de beschikbare banden. Daarbij zie je ook direct of een band op voorraad is, ook niet onbelangrijk. En wanneer je een band kiest, zie je ook snel of er wellicht een voordeligere keuze is (indien geld de enige factor is bij het maken van de keuze), maar tevens staat er bij of een andere band een betere keuze is m.b.t. (bijvoorbeeld) de remweg. Ik kies zelf bijvoorbeeld altijd voor Continental AllSeasonContact 2, maar heb vandaag toch Pirelli Cinturato All Seasons gekozen, omdat die een betere aanbeveling qua remweg (en iets voordeligere prijs) hadden. Het bestellen zelf is heel eenvoudig. Je kunt zelfs kiezen om je banden bij je thuis of garage te laten bezorgen òf bij je montagepartner. Dat is meedenken met je klant. Levering is heel vlot, vaak tussen de 2 à 3 werkdagen (indien op voorraad).

Gebruiksvriendelijke site

Ik zocht op mijn bandenmaat en kwam automatisch op deze site terecht. Gebruiksvriendelijk, overzichtelijke site. En zeker 1 van de goedkoopste. Ik had binnen 5 minuten mijn banden besteld en deze worden aankomende week gratis thuis bezorgd.

Nette prijzen,goede levering en partners voor montage

Meerdere malen banden besteld. Goede levering en montage partner Ben zeer tevreden

Prima banden, Levertijd langer dan verwacht.

Goede banden. De levertijd was echter met 7 werkdagen wel iets langer dan verwacht. De montage partner was wel heel snel. Ook makkelijk en snel een afspraak kunnen maken.

Achteraf betalen gaf de doorslag

Na flink wat online research te hebben gedaan heb ik hier de beste deal gevonden.

Ruime keuze aan banden en scherpe prijzen

Nette en overzichtelijke website met een ruime keuze aan banden en scherpe prijzen. Snelle afhandeling en updates hoe het met de bestelling staat.

Meerdere malen banden besteld en altijd naar verwachting

Altijd goed snel geleverd

Erg vriendelijk en fijne klantenservice. Snel geleverd.

Top prijzen en ruim assortiment.

Snel de beste deal gemaakt voor mijn maat autobanden qua EU bandenlabel, merk en de beste prijs.

geweldig

fijne zeer goeie service valt niet meer over te zeggen top bedrijf

Goede prijs netjes op tijd geleverd

Altijd goed 1 keer ergens anders besteld en gelijk ellende. Voor mij niets anders meer.

Klik-klak-klaar

Super eenvoudig bestellen met paar kliks, je brengt je auto naar een garage en binnen een uur rij je weg met nieuwe banden. Makkelijker kan niet.

Prijs en kwaliteit van service perfect

Zeer prettig

Duidelijk website

Goede website. Makkelijk zoeken. Alle specificaties van de banden staan duidelijk aangegeven. Naar mijn mening een betere website dan de meestte concurrenten.

Super simper, super prijzen

Mijn banden bestel in altijd bij de Bandenconcurrent!

Nette website Alles duidelijk

Soepel

Snelle bestel ervaring.De site is overzichteljjk en ze vragen of je er nog iets bij moet, wat er bij hoort.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA