Filter

prima, goede site, makkelijk te navigeren

zeer prettig

Ik ben tevreden met me banden en de gang van zaken

Duidelijke website met goede prijzen en snelle levering!

Persoonlijke en snelle service. Goede aanbiedingen

Alles is overzichtelijk

Duidelijk en goed

Eerder al goede ervaring gehad met levering van banden en montage via aangesloten partner dus nu weer de volgende set besteld.

makkelijk en goedkoop

goede sortering en duidelijke uitleg over alles. was in een paar klikken klaar. erg tevreden.

Fijne website

Fijne en duidelijke website

Top geregeld

Makkelijk bestellen en betalen Snel geleverd

Altijd goede en snelle levering

Vaak besteld en altijd netjes geleverd

Website is top

Snel geregeld en zonder verzendkosten

Heb net besteld, goede prijs

Heb de banden nog niet ontvangen, heb ze net besteld tegen een goede prijs.

Goed prijs

Makkelijk overzichtelijk en een goede prijs/kwaliteitsverhouding!

Goede prijs/kwaliteit

Goede prijs voor goede banden. Duidelijke informatie over de banden. Makkelijk te bestellen en snelle levering.

Makkelijk bestellen goed prijzen

Prima prijzen en makkelijk te bestellen

Top gedaan

Banden afgeleverd en afspraak gemaakt. Ondanks de enorme drukte relatief snel geholpen. Bijzonder dat het gewoon bijna 80 euro scheelt op 2 banden....

Prima keuze en fijn dat je zelf een garage kan uitkiezen voor montage.

Heel compleet programma!

Goede reclame gehoord op de radio en snel en makkelijk kunne bestellen. Nu nog even afwachten of ze net zo snel met de levering zijn.

Goede bezorging

Nette banden ontvangen

Top service! Top prijzen!

De cijfers zeggen genoeg! Top merken voor een top prijs! En een super snelle service! Bedankt!

Goede kwaliteit voor een mooi prijs!

Ik zocht naar Continental banden voor een mooi prijs en die heb ik hier gevonden!

Goede banden voor een goeie prijs

Ik bestel eigenlijk altijd banden hier, de goede prijs zorgt ervoor dat ik zelf kies hoe en wat. Ik merk dat vaak garages toch wat aansmeren, omdat mensen er gewoon weinig verstand van hebben.

Veel gemak voor weing geld

Al eerdere keren banden besteld en bij een montagepartner af laten leveren. Ruime keus in banden tegen aantrekkelijke prijzen! Tel daar de snelle service bij op en het eindoordeel is top ;-)

Site werkt snel. Scherpe prijs

Banden worden volgende week eronder gezet, maar site werkte snel. Prijs is scherp

snel dus prima

Had alleen foutje gemaakt bij het bestellen A B in plaats van B A maar de banden zijn ook goed.

Competitieve prijzen, overzichtelijke website.

Via Bandenconcurrent Pirelli Cinturato P7C2 besteld. Via de aangesloten montagepartners kun je tevens kiezen voor diverse extra services, zoals vullen met stikstof, APK, etcetera. Zeker aan te raden gezien de scherpe prijzen voor premium banden!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA