Filter

Prima bandenleverancier!

Duidelijke site, goede aanbiedingen ,goede montagepartners en prima prijzen

Goedkoop

Makkelijk en snel en goedkoop

Zeer gemakkelijke site om banden uit te zoeken. Prima prijs kwaliteit.

Zeer vriendelijke site waar je via de chat vragen kunt stellen. Prijzen zijn zoals reeds vermeld prima.

Snelle leverin

Redelijke prijzen

Optijd geleverd, goede kwaliteit

Banden gaan lang mee en waren snel geleverd

gemak en voordelig

voordelig en gemak

Snelle levering en uitstekende keuze bij BandenConcurrent.nl

Uitgebreide keuze, snelle levering bij een montagepartner in de buurt. Scheelt zeker minimaal 200 euro t.o.v. onze huidige garage, echt een aanrader!

Betrouwbaar, snelle levering èn betaalbaar

Al vele keren heb ik bij bandenconcurrent besteld, telkens zeer tevreden over de levering, producten en de ervaring. Kortom, een aanrader!

Top en snel

Super geholpen. Prijs kwaliteit top en snel geregeld!

Snel en gratis geleverd

Snel en gratis geleverd

Niets op aan te merken

Al diverse malen besteld altijd tevreden

dit is de eerste keer dat ik bestel

Keuze was simpel jullie waren de goedkoopste ik heb nog geen ervaring met leveringen en of juiste producten worden geleverd

Scherpe prijs

Scherp prijs, betrouwbaar en snel geleverd. Meerdere malen al bij besteld.

Bestellen gaat zeer gemakkelijk!

Beste prijs voor Michelin banden op een goede website. Nu even wachten op de levering.

Top en super snel.

Ik had twee nieuwe voorbanden nodig en hier kon ik dat super snel bestellen met goedkope montage kosten erbij.

Al eerder banden besteld, super goeie ervaring. Lage prijs en alles goed geregeld

Makkelijke keuze, duidelijke mogelijke aanvulling, compleet pakket.

De keuze aan banden die direct leverbaar zijn is enorm. Deze keuze wordt direct zichtbaar als je de juiste bandenmaat invult. Je loopt gemakkelijk door het bestelprogramma em maakt dan de keuze waar je banden worden genoteerd. Geen verborgen kosten die op het einde opeens opdoemen.

Eenvoudig en makkelijk te bestellen en snel geleverd .

Tot nu toe wat ik besteld heb altijd goed en op tijd geleverd.

Heel fijn!

Fijn om te zien dat je uit zoveel banden kan kiezen en gelijk ziet wat de beste deal is. Alles is lekker handig weg gezet Bestel vaker hier en zal nergens anders willen bestellen

Goede kwaliteit

Goeie kwaliteit de levering is snel

G-E-W-E-L-D-I-G

Geen poespas gewoon klikken & bestellen niks op aan te merken! Super goede service en je betaald en krijgt altijd SUPERKWALITEIT!

Makkelijk te bestellen goede tips

Alles was helder en goed te vinden

Top besrijf

Fijn bedrijf, bestel hier altijd al mn banden!!

Top top top!

Snel geregeld!

Zeer blij en opgelucht

Ik ben via vrienden terecht gekomen op jullie website die ook alleen maar positieve ervaringen met jullie hadden. De website is zeer duidelijk en fijn gericht.kort samen gevat heel blij met jullie en kan niet wachten op me bestelling!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA