Filter

Good service and price

Good service and price

Bestellen ging vrij gemakkelijk betaling ging ff mis maar is uiteindelijk toch gelukt.

met een veilig gevoel op vakantie

De banden hebben een uitstekende prijs/veilige kwaliteit verhouding, waardoor je na de montage met een gerust gevoel in deze toch al stressvolle tijd zonder problemen op vakantie kunt gaan.

Ging vlot

Alles ging snel en zoals gehoopt

Goede prijs kwaliteit

4 Hankook banden besteld voor een mooie prijs, mijn ervaring met dit merk is erg positief dus laat ze maar komen.

Duidelijk

Goed en duidelijk omschreven

Goede prijzen en snelle service

Uiterst concurrerende prijzen en veel keuze

Makkelijk, snel en heel erg goed!

Ik heb al meerdere malen hier banden besteld. Het gaat makkelijk, de levering is snel en het geleverde product is altijd goed. Aanrader!

zeer goed

op tyd geleverd

Goed service

Betrouwbaar

Helaas had ik met mijn vorige bestelling de verkeerde bandenmaat doorgegeven. De banden zijn weer opgehaald en het geld werd terug gestort

Goede prijs

Vaker banden hier besteld, snel geleverd en goede prijzen

redelijk goede website met duidelijk overzicht

Ik kies hier vooral voor de scherpe prijs van de banden. Naast de scherpe prijzen kijk ik ook naar de plek waar ik de banden er op kan laten zetten voor een schappelijke prijs. Prijskwaliteit is een factor die ik ere graag bij benoem.

Brede keuze en snelle levering

Reeds eerder besteld en goed afgewikkeld.

Idealne

Dobra jakosc

Enigen plek waar ze precies mijn banden hadden

Jullie bedrijf is de enigen plek die mijn banden hadden en mijn maten en dan ook nog voor een fijne prijs.

Zeer snel, overzichtelijk en makkelijk. Ook bij montagepartner meteen het uitlijnen van de auto erbij genomen! In 1 woord! Perfect

Veel keuze en duidelijke omschrijving

Op de site is een duidelijk overzicht van de vele verschillende banden. Die je vervolgens op je gemak kan vergelijken op internet via de verschillende test sites waardoor je makkelijk een goeie keuze kunt maken. Simpel besteld en je kunt van te voren een montage partner uitkiezen. Dit is erg prettig.

Excellent

Many filters and options to choose the best tires for your car!

Super eenvoudig bestellen

Ik heb nu voor de 2e maal een bestelling hier geplaatst. Banden zijn voordeliger dan waar ook. Banden desgewenst door een montage partner worden gemonteerd, Super handig.

Overzichtelijk en snel

Overzichtelijk zoeken in alle merken banden. Snel te bestellen en ook snel geleverd. Top, ik raad bandenconcurrent zeker aan. !

Mooie aanbiedingen, afleveren bij loakel monteur is perfect

Meerdere malen gebruik gemaakt bandenconcurrent.nl. Af laten leveren bij een lokale monteur, perfecte combinatie van een goeie prijs voor merkbanden en laten monteren zonder poespas. Erg tevreden met de combinatie online kiezen en zelf bepalen wanneer het monteren plaats zal vinden. Communicatie van bandenconcurrent is ook perfect, geen koppelverkoop oid, banden leveren op afspraak.

Geweldig, duidelijke informatie en makkelijk zoeken!

Ik vond het erg prettig om bij BandenConcurrent te bestellen. Het zoeken naar de juiste banden ging verrassend makkelijk dankzij de overzichtelijke website en handige zoekfunctie. Binnen een paar klikken had ik de perfecte banden voor mijn auto gevonden. Ook de prijzen zijn scherp. Kortom: een aanrader voor iedereen die zonder gedoe nieuwe banden wil bestellen!

Lekker gemakkelijk

Geen gedoe, lekker makkelijk

Goede prijs

Goedkoper dan de meeste aanbieders en veel montageparters in de buurt

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA