Filter

Duidelijk en overzichtelijk!

Heel erg fijn, erg duidelijk en overzichtelijk!

Vaste klant al jaren!

Makkelijk te bestellen, betrouwbaar en snelle levering!

Perfecte banden voor een perfecte prijs

Via de site bij een demo-setje Goodyear EfficientGrip Performance SUV gevonden. Premium banden voor mijn Outlander voor een budget prijsje. Met BandenConcurrent.nl had ik nog geen ervaring, maar met de Goodyears rijd ik al jaren rond. Stil, zuinig en een geweldige grip onder alle zomerse omstandigheden.

Makkelijk de juiste banden en montageplek te vinden

Snel besteld, duidelijke omschrijving en voordelig.

Makkelijk, overzichtelijk en goede filteropties

Top! Makkelijk in gebruik, scherpe prijzen en goede service.

Super easy en super voordelig!

Veruit het makkelijkste bestelproces en de beste prijs. Elke keer weer.

Duidelijk, overzichtelijk en ruime keuze !

Overzichtelijke site met voldoende keuze voor ieders budget.

Ruime keus, goede service, nooit gezeur met leveringen

Ik koop steeds mijn banden hier. De prijs is goed, ruime keus en levering snel en goed

Geweldig!

Goede prijs kwaliteit verhouding. Helemaal zoals ik wil. Kan niet wachten op mijn nieuwe set.

super goede service

dit is voor mij de ideale plaats om de banden te bestellen en ze zijn ook lekker goedkoop!! Een echte aanrader mensen !!

Prima prijs en kwaliteit !

Prima prijs en kwaliteit; En netjes thuis bezorgd !

Andere banden besteld dan die ik eigenlijk op het oog had. Na de aanbeveling van bandenconcurrent. €40 goedkoper, stiller en zuiniger. Laten bezorgen bij een montagepartner in de buurt die voor een goede prijs de banden gaat monteren.

Snel besteld!

Vorige zending voordelig en snel bezorgd. Hopelijk nu weer! Bestellen gaat snel, geen eindeloze vragenlijsten over je geboortedatum of het favoriete parfum van je huisdier, gewoon klik klaar. zoals het hoort

Top bedrijf, kwaliteitsbanden tegen goede prijzen !

Prima, helemaal tevreden !

Nieuwe banden voor een lage prijs bij een prima montagepunt dichtbij, dat kan niet beter.

Uitstekend. Op tijd en goede servicemontage.

snel en goede levering

altijd goed levering en behandeling ik raad hem aan

Goede en snelle service

Aanvankelijk wat moeite met invullen van de postcode. Website accepteerde geen letters. Maar dat was na 1 telefoontje verholpen. Top service.

Nette prijzen scherp levering snel is een keer verkeerd gegaan. Levering maar netjes opgelost hadden een band geleverd. Daarna kwam de andere band chapeau.

prima banden

Ceen

Goed geregeld

Snelle levering!

Fantastisch!!

super tevreden, altijd de banden beschikbaar en zeer goede prijzen!!

scherpe prijs en vlotte levering

Banden afgeleverd bij Veband Alphen ad Rijn. Door Veband verwisseld en gemonteerd. Alles prima gegaan, ook het contact met Bandenconcurrent was goed en vriendelijk.

Goede, overzichtelijke en gebruikersvriendelijke site!

Scherpe prijs en voldoende keuze in garages om werkzaamheden te laten uitvoeren.

Makkelijke snelle website en zeer concurrende prijzen

Makkelijke snelle website en zeer concurrende prijzen. Verdere voorwaarden zijn hetzelfde als de iets duurdere concurrenten. Deed altijd zaken met "autobandenmarkt" maar dit is nog iets beter.

Mooie prijs, veel voorraad en snel geleverd.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA