Filter

Goede ervaring met aankoop van een band

Ik heb een goede ervaring. Fijn dat er veel keuze is en er voldoende montagepartners in de buurt zitten.

Supersnelle levering

Makkelijk besteld. Duidelijke beschrijving. Snelle levering. Top!

Prima website met goede banden

Prima en overzichtelijke website met hele goede en betaalbare autobanden!

duidelijke site

duidelijke site, banden snel gevonden. goede reviews.

Prima, bestelelen ging zeer makkelijk

Zeer overzichtelijk site, met duidelijke uitleg!

Goede informatie met toelichting over de band

De informatie over de band is voor een een leek duidelijk en begrijpbaar. Evenals de toelichting over wel of geen montage.

Overzichtelijk en goede prijs kwaliteit

Overzichtelijke site. Fijne aanbevelingen die ondersteunen. Goede prijs kwaliteit. Bestelling altijd snel.

Mooie prijs en duidelijke website.

Op deze site kan ik zelf de band kiezen wat bij mijn rijstijl en het gebruik van onze auto past.

Top site

Makelijk overzichtelijk

Veel goede banden, en scherpste prijs

Ook makkelijke manier van zoeken. Dit is al de 2e keer dat ik via de bandenconcurrent bestel en ze laat monteren bij mijn eigen garage.

Altijd top!

Altijd goed en snel geleverd. Een van de goedkoopste tarieven en altijd goede service ook achteraf.

Gewoon super goed

Super service kan er niets anders van zeggen

Ik koop mijn banden al vaker hier. Nooit problemen gehad. Tot op heden eerlijke service ontvangen. Je kan beter je banden hier bestellen in plaats van de garages of dealers! Anders ben je een dief van je eigen portemonnee.

Dikke prima

Bestel altijd mijn banden hier prima levering niks mis mee

Goede Banden, zeer tevreden prijs/kwaliteit is goed!

Kon makkelijk de goede banden vinden. Goede prijs/kwaliteit, snelle levering!

Snel en makkelijk te bestellen!

ZEER SNEL TOT DE CONCLUSIEF GEKOMEN WELKE BAND VOOR EEN GOEDE PRIJS.KYB

ik was op goed naar een goede band voor een mooie prijs, en deze snel gevonden mede door de omschrijving van product

uitstekend

voor een hele goede prijs goodyear Eagle F1 ass3 255-35-19 voor mijn bmw aangeschaft.

Snel & Veilig

Veel vrienden hebben mij jullie aangeraden, vandaar dat ik gelijk 4 stuks banden via hier heb besteld!

Tot nu toe!

Bestellen ging heel erg makkelijk! Dit is voor ons als de 5e keer dat wij hier bestellen. Nooit zonder een probleem!

Duidelijk site

Altijd goede ervaringen met bestellingen

Eerste keer dat ik banden bestel bij bandenconcurrent!

Mijn eerste ervaring is dat alles met een paar tikken geregeld is. Het kost weinig moeite en het is allemaal duidelijk wat er staat. Echt een aanrader!

Weer super

snel , makkelijk hele scherpe prijs

Betrouwbaar, gemakkelijk, goedkoop

Met veel positieve reviews mag he BandenConcurrent een betrouwbare leverancier noemen, als het dan ook nog heel gemakkelijk is om de juiste band voor je auto te vinden en blijkt dat die ook nog eens (in mijn geval) bijna Euro 100 goedkoper zijn dan bij de bekende bandencentra, ja dan is het echt een 'no brainer' waar ik voortaan mijn banden vandaan haal.

Mooi overzicht

Makkelijk te kiezen ,juiste en duidelijke info

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA