Filter

Gemakkelijk, overzichtelijk en snel

Ik moest snel actie reactie en hier was ik op de juiste plaats. Snelle en goede service en aan te raden aan een ieder.

Concurrerende prijzen

Gemakkelijke website Het bestelken ging heel soepel

Snel en goede service!

Heel fijn en goed geholpen bij het garagebedrijf!

Uitmuntend

Super snelle en nette leveringen altijd. Top bedrijf.

Band die goed uit de test komt voor weinig geld.

Makkelijke website en zeker niet duur!

Top site duidelijk en snel

Snelle service duidelijke en overzichtelijke site

Snel en makkelijk besteld

Snel en makkelijk banden besteld, duidelijk over de kosten en top dat ze bij de garage leveren

Heel goed, geen enkel probleem!

Via de web-site van BandenConcurrent is nieuwe banden kopen inclusief montage wel heel eenvoudig! Alle merken onder 1 dak, dus de keuze is reuze. En dat ook nog voor de laagste prijs! Top dus!!!

makkelijk te bestellen

goede site makkelijk alle banden te vinden , goede prijs.

Lekker goedkoop

Mooie prijs voor mooie band

Het bestellen ging makkelijk, Topservice!!

Bij de bandenconcurrent kan je een goed verschil zien van kwaliteit en prijskwaliteit. Het bestellen ging makkelijk en banden worden bij een montagepartner afgeleverd.

goed prijzen, handige website.

SUPER

Na uitzoeken van mijn banden even de chat geopend Vervolgens nog even gebeld wat ook gewoon kan. Waar ik door een vriendelijke dame netjes te woord werd gestaan. Daarna meteen mijn Pirelli s besteld

Makkelijk, snel en goedkoop

Fijn om de banden te kunnen vergelijken met elkaar. Voordelig een set nieuwe zomerbanden kunnen bestellen. Ik moet nog even afwachten hoe de service bij de garage gaat zijn, de banden zijn nu alleen nog maar besteld.

Alles is vlot en goed geregeld!

Ik ben erg tevreden over de prijs, de snelheid en het gemak waarmee de banden geregeld zijn.

Gebruikersgemak in de puurste vorm!

Jullie site is overzichtelijk, de prijzen zijn scherp en het betalen gaat makkelijk. Je hoeft dus niet door eindeloze menu's heen om een bestelling te plaatsen. Dit maakt mij een terugkerende klant!

Vlot en gemakkelijk.

Vlot en gemakkelijk bestellen en alles geregeld tm montage!!

Ze zijn beter en goedkoper

İk koop altijd bij Concurrent mijn banden.

Duidelijk, snel en voordelig!

Wederom erg makkelijk om banden te zoeken en te selecteren op de gewenste specificaties. Altijd snel op locatie geleverd klaar voor ontage!

Topkwaliteit voor topprijs

BandenConcurrent is altijd de meest goedkope optie geweest, met het meeste waar voor je geld. Ik heb een gerust hart als ik weet wat ik koop en het enkel laat monteren bij de garage.

Vrijwel altijd de beste keus

Ik bestel banden voor ca 5 auto’s van mijzelf en familie. In de meeste gevallen is BC de beste keus. Type, prijs, verzending etc. Daarnaast heeft de bestelling nog nooit tegengevallen. Banden zijn altijd exact wat je bestelt en de banden zijn kort ervoor geproduceerd (productie jaar + week op deband). Gewoon goed dus.

Scherpe prijs, goed aanbod van A-merken

Zeer breed assortiment, van zowel goedkopere merken als de A-merken. Prijs is erg scherp. Bestelde 4-seizoenen banden van Goodyear, misschien omdat de lente begint extra goedkoop. Ben er in elk geval blij mee.

Makkelijk en goedkoop

Bestelling verliep makkelijk, prijs is zeer voordelig. Nu nog wachten op de banden

dat ging makkelijk

Het bestellen van nieuwe autobanden ging wel heel erg makkelijk, de zoekmenu's werken goed, brede keuze en uiteindelijk een goed advies van de ventielen, die wel heel makkelijk, met 1 muisklik, erbij zijn te bestellen. De optie van bezorging bij de garage maakt het uiteindelijk een done deal.

Supergoede webwinkel!

Dit is mijn 2e bestelling bij Banden Concurrent. Het is een overzichtelijke website met verwijzingen naar een goedkoper alternatief. Keep on the good work !

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA