Filter

dat ging makkelijk

Het bestellen van nieuwe autobanden ging wel heel erg makkelijk, de zoekmenu's werken goed, brede keuze en uiteindelijk een goed advies van de ventielen, die wel heel makkelijk, met 1 muisklik, erbij zijn te bestellen. De optie van bezorging bij de garage maakt het uiteindelijk een done deal.

Supergoede webwinkel!

Dit is mijn 2e bestelling bij Banden Concurrent. Het is een overzichtelijke website met verwijzingen naar een goedkoper alternatief. Keep on the good work !

Mooie prijs voor de banden

Precies dezelfde band besteld wat ik al op mijn auto heb zitten. Makkelijk gevonden desondanks de band niet overal te krijgen is.

Altijd genoeg banden op voorraad

Goede service en snelle levering

Absoluut de voordeligste

Absoluut de voordeligste en de meest duidelijke site.

Fijne en overzichtelijke site met veel informatie.

Het is heel erg makkelijk en overzichtelijk banden zoeken en vergelijken bij Bandenconcurrent.nl en de prijzen zijn ook erg schappelijk.

Snel geholpen en besteld!

Top online winkel natuurlijk! 2 michelin pilot sport 4 s besteld! Snel geleverd :))

eenvoudig en prijsgunstig

handige website in combinatie met montage partner volledig verzorgd

Efficiënt

Makkelijker kan niet

Gemakkelijke orderproces

Prima, Eenvoudig en snel banden kunnen bestellen met keuze waar ik ze wil laten monteren.

Snel gevonden. Duidelijke site

Ik zocht banden voor mn pa en heb ze snel kunnen bestellen. Top

Uitstekend.

Heb mijn keuze goed kunnen vinden voor all season banden, met eu- label voor een goede prijs. Bezorging bij mijn garage, per vergissing had ik montage aangevinkt wat niet de bedoeling was, dit was geen probleem voor bandenconcurent, het bedrag werd zonder problemen gecrediteerd. Zeer goede service. Bedankt en tot de volgende nieuwe banden.

In een paar klik, mijn banden zijn besteld. Eén scherpe prijs.

Goede prijs en niet al te lange wachttijd

Positief. De vervoerder zou misschien nog wat nauwkeuriger tijdstip van levering kunnen doorgeven.

Perfecte site, veel keus en goed prijs

Bij de bandenconcurrent is het heel eenvoudig om de juiste band voor je auto te vinden tegen een hele redelijke prijs. Tevens kan je de banden bij een garage bij je in de buurt laten bezorgen. Gemak dient de mens.

Snel geleverd en voor een mooie prijs

Ruime keus, goede kwaliteit en prijs.

Erg goede prijzen, alleen wat langere levertijd

Jullie zin erg goed, je kan heel makkelijk een keuze maken en de voor en nadelen zijn goed aangegeven. De levertijd is iets langer, maar dat maakt vrij weinig uit door de goede prijs kwaliteit en de gratis verzending.

De beste bandenwebsite van allemaal

Al mijn banden zijn altijd besteld geweest bij bandenconcurrent puur omdat het duidelijk, goedkoop, en snel geleverd is zonder poespas

snel en eenvoudig besteld

snel en eenvoudig besteld goede uitleg bij de verschillende banden

Prijsknaller!

Ik koop hier altijd banden voor de scherpste prijs en ze worden snel geleverd!

goedkoop en overzichtelijk

goed te vinden op google overzichtelijke site duidelijk alles aangegeven

Prima prijzen maar op tijd bestellen ivm iets langere levertijd soms

Prijzen zijn goed levertijd soms iets langer maar wel volgens afspraak dus goed.

Snelle service, simpel geregeld

Snel banden nodig op een andere locatie. Veel keus, snelle levering, goede service!

Perfect en snel

Bestel vaker banden, altijd snel en gemakkelijk.

Super eenvoudig te bestellen en scherpe prijs

Heel eenvoudig bestellen. Super scherpe prijs en de keuze dat dit thuis kan. Gewoon ideaal

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA