Filter

Snelle duidelijke website

Snel,duidelijk en goed advies.

Helemaal prima!

Banden zijn zeer redelijk geprijsd en montagepartner vlakbij snel gevonden.

Top website

Goede dienst/levering

Goede prijs kwaliteit verhouding

Al vaker banden besteld bij de bandenconcurrent, gaat altijd soepel. Dot coderingen zijn over het algemeen ook recent!

Goedkoop, uitstekende website en heel handig om meteen een montagepartner te hebben

Het hele proces was zo geregeld. Ook de montage partner was zeer professioneel en dacht mee in het tijdstip van aanleveren van de zomervelgen. Allemaal uitstekend verlopen. Als je bedenkt dat ik bij de Dealer bijna het dubbele had moeten betalen, zou je gek zijn om het niet via de bandenconcurrent te doen.

Alles geregeld voor een goede prijs.

De website is gebruiksvriendelijk en zeker niet de duurste na diverse sites te hebben gehad. Van de montage kan ik niks zeggen dat moet nog gebeuren.

Eerste keer via jullie website besteld. Makkelijk opweg geholpen om alles stapsgewijs in te vullen, Super!

Snelheid, gemak en goede prijs

Makkelijk te vinden en alle informatie staat er overzichtelijk bij.

Altijd handig!

Super fijne site alles overzichtelijk. Mega makkelijk om te bestellen echt top!

Zeer eenvoudig met goede prijs

Ik zocht nieuwe banden en heb deze eenvoudig gevonden via de zoekfunctie op de website van bandenconcurrent. Marktconforme prijzen en veel keuze in zowel A merken als budget. Eenvoudig af te rekenen en snelle afhandeling.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Super goed bedrijf

Ik heb in 2022 ook al hier besteld super makkelijk en snel geleverd toen heb ik een bedrijf laten monteren ging makkelijk en ervaren bedrijf gemonteerd. En goedkoper als bij de dealer de banden scheelt enorm

Makkelijk overzichtelijk en de goedkoopste die ik kon vinden

Je banden maat opgeven en je keuze van je band maken dan kan je nog voor een monteur in de buurt kiezen en de prijs staat er direct bij Is makkelijk en overzichtelijk En ik zelf kon nergens anders goedkoper vinden

Goed betaalbare banden

Zeer goede service bij voorgaande bestelling

Snel en eerlijke prijs

Mooie site en lekker goedkoop

prettige samenwerking top

goed afgehandeld en vlotte montage

perfect geregeld

alles naar wens heel gemakkelijk te bestellen ik raad dit iedereen aan ga zo door nergens goedkoper top

Zelfs kleine maten kunnen ze leveren!!!

Wauw, nooit gedacht dat banden concurrent ook “special” banden konden leveren voor een oldtimer mini! Echt super tevreden en ook nog een ruim assortiment hierin dus ik kon gewoon kiezen!! hele grote blij!!!

Makkelijk!

Simpel, duidelijk en meerdere betaalopties

good price

competitive prices, quick delivery.

Geweldig!

Prima site, goede service en duidelijke uitleg!

TOP banden

Fijne banden! Rijden stil, comfortabel en hebben veel grip

Goed en eenvoudig

Snel en eenvoudig te bestellen. Ruime keuze en scherpe prijs.

Eenvoudig om je band op te zoeken, en goede prijs.

Eenvoudig om je band op te zoeken, en goede prijs.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA