Filter

Goed geregeld

Snelle service & snelle levertijd

Snel te bestellen en vlotte levering tegen lage kosten

Ik heb navraag gedaan bij de banden montagezaak die je heel makkelijk via de site van BandenConcurrent kunt uitzoeken, montagezaak heeft zeer positieve ervaringen met het aanleveren van de banden, dus daarom besloten om de banden te bestellen

Makkelijk zoeken

Gemakkelijk vergelijken en een keuze te maken

goede prijzen

snel geregeld, goede info, snelle levering

Gemakkelijk en goed

We hebben in totaal 5 auto’s privé en zakelijk staan, Bestellen altijd hier de banden. Vlot en goed verzonden . Eigenlijk nooit een probleem gehad .

Goede banden voor mooie prijs

Ik bestelde eerder hier mijn autobanden. Goede en snelle levering. En tevreden over de rijkwaliteit!!

prima service

mijn vertrouwde adres als ik banden moet wisselen

Klanten ontzorgen zorgt voor een speciale band.

Het is makkelijk om banden te bestelllen en ze meteen te kunnen laten monteren in de buurt. Ook het contact met de partner is eigenlijk meteen na het bestellen van de banden. Nu hopen dat alles snel geregeld is maar het begin is in ieder geval gemaakt.

snel geregeld

duidelijke site snel geregeld en bestelt nu nog zien of ze binnen de 2,3 dagen geleverd worden

Ik heb eerder banden besteld en is me goed bevallen.

Ik heb een BMW X5 en een Mercedes V-Klasse met een hoop vermogen, hierdoor wil ik ook goede banden hebben die erbij passen en functioneren. Tevens vind ik de concurrerende prijzen erg goed bij bandenconcurrent.nl Ik adviseer hierdoor mijn vrienden en familie ook de banden bij jullie te bestelen. MVG,

Komt op mij duidelijk en betrouwbaar over

Het is nu alleen afwachten hoe de aflevering verloopt.

Voordelig(er) en gemakkelijk

Zeer gemakkelijk om banden te kiezen en het is eenvoudig om deze bij een bandenmontagebedrijf te laten leveren en monteren. Tevens voordeliger dan bijvoorbeeld via de (merk)dealer.

de beste

Goed concept. Scherpe prijzen, Breed assortiment en mogelijkheden voor montage.

Snel en makkelijk te bestellen.

Voor de tweede keer nu de banden besteld. Vorige keer netjes optijd geleverd. Hopelijk zijn ze nu weer optijd.

superoverzichtelijke website

paar keer klikken en besteld, kwaliteit/prijs verhouding is uitstekend en geen bezorgkosten. Wat wil je nog meer?

Handig

Handig en makkelijk.

Prima en duidelijke site.

Duidelijke site en het mooie ervan is dat je vragen kunt stellen via de chat waarop je een duidelijk antwoord krijgt. SUPER.

Goed en goedkoop

Beste prijs voor alle banden.

makkelijk bestellen

overzichtelijke website. Makkelijk betalen.

Goede webstite en redelijke prijzen voor de banden

Het was gemakkelijk om de banden te bestellen, en een geselecteerde montage partner is ook heel goed

Goede prijsproduct verhouding

Duidelijke en snelle website, snelle levering

Goede prijs en snel geleverd

Fijne duidelijke site met goede prijzen en snelle levering. Site is overzichtelijk en extra's zoals montage en ventielen zijn zeer makkelijk toe te voegen aan je bestelling. Top!

Wederom de goedkoopste !

De autobanden van mijn Audi waren weer eens aan vervanging toe. Zoals het een echte zuinige Nederlander betreft, ben ik op zoek gegaan naar de beste aanbieding en prijs/kwaliteit verhouding. Ook nu bleek bandenconcurrent wederom de goedkoopste te zijn voor de Hankook Ventus S1 evo3 (K127) XL 245/40 R18. Snelle levering aan huis en montage door mijn eigen monteur. Top geregeld weer !

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA