Filter

Ben altijd bij met de BandenConcurrent!

Altijd wat ik aan banden nodig heb is te vinden..

Eerste keer

Ik ben te vrede

Hoe je de banden kan bestellen en gelijk de garage kan aangeven waar de banden gemonteerd kunnen worden. En de prijs is goedkoper dan waar dan ook.

Goede prijs, duidelijke klantenservice

Nette prijs, en goede hulp bij keuze

Makkelijk en duidelijk

Makkelijk banden vergelijken meerdere betaal opties. Thuis geleverd helemaal perfect.

Prima prijs - kwaliteitsverhouding

Snelle levering binnen 3 dagen. Prima kwaliteitsbanden voor schappelijke prijs.

Ruime keuze, voordelig geprijsd en snel geleverd

Na mijn eerdere goede ervaring met BandenConcurrent nu weer besteld. Overzichtelijke site, duidelijke uitleg veel keuze. Goede samenwerking met montagepartner.

Op advies van een vriend op deze site besteld! Gaaf set banden besteld, alles verliep vlotjes! Fijne site en zo staat onze bolide er weer schitterend bij met mooie slofjes

Zeer informatieve site.

Overzicht en makkelijk om tot een afgewogen keuze te komen.

Goed en duidelijk site

Snel besteld, Correcte informatie.Pretyige website.

Goede prijs en leveringstijden. Al veel vaker besteld en altijd top!

Snel, makkelijk en betrouwbaar

Snel . Makkelijk en betrouwbaar

Veel keuze tegen concurrerende prijzen!

Makkelijke te bestellen via een overzichtelijke website! Ruime keuze in merken banden met daarbij zeer schappelijke prijzen! Snel geleverd op de aangegeven locatie!

Bestellen bij banden Concurrent is makkelijk en vertrouwd

Dit is mijn 4de bestelling van een complete banden set met montage bij banden concurrent. Altijd correct geleverd en gemonteerd bij de montage partner. Zeer tevreden.

Duidelijk, eenvoudig en snel

Had eerst een paar vragen en kreeg snel antwoord terug . Toen de lokale autobedrijf gebeld voor info banden monteren en dit ging ook heel soepel. Eerste keer op deze manier banden gekocht. Top

Heel erg positief

Bestel altijd mijn banden via banden concurrent.nl snelle levering en als je ze belt zijn ze glashelder en vriendelijk

Perfecte service en uitstekende bereikbaarheid

Vandaag 11-03-2025 4x de hankook ventus prime 4 besteld in de maat 225/60 r17. Ik kon ze nergens anders goedkoper krijgen. Even gebeld over de levertijd en ze beloven 2 tot 3 werkdagen. Uiterst vriendelijk te woord gestaan door Carina. Bedankt voor de service tot zover!

Makkelijk

Makkelijke overzichtelijke website

Superervaring!!!

Bestelt en de volgende dag weer rijden.

Fantastisch aanbod!

Het aanbod is zo groot, dat er voor iedereen wel iets bij zit. De autobanden die ik nu heb, nogmaals aangeschaft. Fijne zoekfunctie en alles in een handomdraai te vinden.

Makkelijk bestellen

Bestellen was makkelijk en ze kwamen met een goed maar goedkoper advies helemaal goed

Snelle en goede website

Ervaring moet nog blijken na montage. Van horen zeggen prima bedrijf

snel en makkelijk

duidelijke website en makkelijk bestellen!

Snelle service en tevreden

Ik ben heel tevreden over de service van bandenconcurrent. Ik ben ook zeker blij dat ze afterpay aanbieden want ik had het deze maand wat moeilijk met het betalen ervan

Zeer duidelijk en overzichtelijk met sterke prijzen! Zeer tevreden.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA