Filter

altijd voordelig

vaker hier voor verschillende auto's banden besteld en altijd nette snelle levering en scheelt mij altijd veel met de garage.

Makkelijke website, beste prijzen en een snelle service. Wat wil een mens nog meer...

Snelle vlotte service, scherpe prijzen

Correcte levering zonder teleurstellingen

Tot nuu toe altijd de juiste maat en kwaliteit geleverd gekregen, waardoor het het eerste adres blijft om banden te bestellen.

Ongeëvenaard

Na lang zoeken naar de beste deal voor nieuwe banden, kwam ik uit bij BandenConcurrent. Wat mij meteen opviel, was de scherpe prijs in combinatie met een breed assortiment van topmerken. Ik had specifieke banden nodig en dankzij de duidelijke website en het handige filtersysteem vond ik snel precies wat ik zocht. De bestelling verliep vlot en ik werd goed op de hoogte gehouden van de levering. Binnen de beloofde tijd had ik mijn banden in huis, keurig verpakt en precies zoals verwacht. De kwaliteit is uitstekend en ik merk direct verschil in rijcomfort en grip op de weg. Wat BandenConcurrent voor mij echt onderscheidt, is niet alleen de prijs-kwaliteitverhouding, maar ook de klantenservice. Vriendelijke en snelle antwoorden op mijn vragen gaven mij het vertrouwen dat ik de juiste keuze had gemaakt. Al met al ben ik supertevreden en raad ik BandenConcurrent zeker aan voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare banden voor een eerlijke prijs. Hopelijk win ik mijn aankoopbedrag terug, maar zelfs als dat niet zo is, weet ik dat ik hier de beste deal heb gekregen

Handig dat de banden direct worden geleverd naar mijn gekozen garage. Ook goede prijzen. Kleine minpuntje is de levertijd van 2 á 3 dagen bij op voorraad.

Klantvriendelijke en overzichtelijke site

Prettig, eenvoudig en overzichtelijke site. Klantvriendelijk, je kunt snel keuzes maken obv prijs, kwaliteit en vergelijkingen van type banden en merken. De mogelijkheid te kiezen uit montageadressen is ideaal!

Heel origineel om je banden online te bestellen en bij je lokale autobedrijf te laten monteren

Banden kunnen door samenwerking met garagebedrijven voor de montage goedkoper worden aangeboden. Tevens heb je de keuze om Demo banden te kiezen die zo goed als nieuw zijn en maximaal een paar honderd meter hebben afgelegd.

Prima prijzen en handig zelf te regelen.

Eenvoudig te bestellen en fijn dat je direct een montage adres kunt kiezen.

Makkelijk en goede service

Makkelijk ,goedkoop en goede service voor het monteren van mijn autobanden

Duidelijke site, met goede hulp zowel online als telefonisch

Ik wist erg weinig af van autobanden. Ik heb de hulp gekregen die ik nodig had om de juiste keuze te maken . Erg behulpzaam en vriendelijk aan de telefoon en diegene was kundig

Top geregeld tegen een scherpe prijs

Snel en goed geregeld. Scherpe prijs.

Heel gemakkelijk

Makkelijk te bestellen en te vergelijken

overzichtelijk, veel keuze en eenvoudig te bestellen

De site van BandenConcurrent.nl is overzichtelijk en het is makkelijk en eenvoudig om je banden te zoeken, te vergelijken en te selecteren. Zeker een aanrader.

Kan niet anders dan kiezen voor bandenconcurrent

Ik ben met pensioen en had alle tijd om alle mogelijke opties te vergelijken. Andere aanbieders met korting stunts, rechtstreeks via dealer, leveren exclusief monteren etc. Uiteindelijk kon ik niet anders dan kiezen voor bandenconcurrent. Snel, goedkoop, enorm assortiment en monteren waar ik maar wil. En dat op een super simpele manier.

Lekker snel de gewenste banden voor een goede scherpe prijs!

Moest 2 nieuwe voorbanden en de garage had wel een 25% deal voor Prirelli, maar die waren al uitverkocht. De prijs hier is praktisch hetzelfde zonder die 25% korting. Dus gewone mooie scherpe prijzen! En als het goed is ruim op tijd binnen voor mijn afspraak van de bandenwissel.

Goede ervaringen ermee.

De website is zo gecodeerd, dat het voor de klant duidelijk en makkelijk is om een product te bestellen. De prijzen van de banden zijn vergeleken met andere winkels/webshops gunstiger. Een ander voordeel is, dat de bezorger de banden direct naar mijn gewenste garage bezorgd. Deze optie is echt ideaal.

Makkelijk te bestellen en altijd op tijd!

Duidelijke en makkelijke website en zeer goede prijs. snelle leverings data

supersnel, supersimpel, betaalbaar

Een goed en helder overzicht om te zoeken, fijne beschrijvingen en een goede prijs.

De banden zijn van goede kwaliteit en goed beschermd snelle levering top webshop

Prettige ervaring

Makkelijk bestellen en ook aan de telefoon wordt je prettig geholpen

Concurrerende prijzen en snelle levering.

Overzichtelijke site en snelle correcte levering.

nvt

nvt

snelle levering en goed verpakt voor transport

top

81 Luchthavenweg