Filter

Goede service prima prijs!

Banden lagen met 2 dagen bij de garage voor montage. Prima service goede prijs!

Duidelijke site met veel mogelijkeheden om een goede band uit te zoeken

Prijs technichs aan te bevelen..... goede en snelle service

Mooie prijs voor goeden banden

Zeer tevreden met een goede kwaliteit banden

Heldere communicatie van de opties van zowel bandenkeuze, prijs en montagepartners.

Het overzicht van de banden is duidelijk door de bandenlabels in het overzicht duidelijk weer te geven. Hierdoor kun je een gemakkelijk de afweging maken tussen de diverse banden. In het vervolgproces zijn ook de montagepartners en diens voorwaarden overzichtelijk. Als laatste is er een ruime keuze van betaalmogelijkheden.

Snel en voor een uitstekende prijs!

Eenvoudig bestellen en ruime keuze.

Altijd snel en voor een goede prijs!

Fijne overzichtelijke website waar ik voor een goede prijs vind wat ik zoek!

Overzichtelijk ondanks zeer breed assortiment

Gebruiksgemak en info op de website is top.

eenvoudige en snelle manier om te bestellen

makkelijk banden uitzoeken voor een nette prijs en geen zorg om een service bedrijf die de banden wisselt te zoeken, ook achteraf geen verrassing omdat alles betaald en geregeld is.

Veel voorraad, goede prijzen en snelle levering.

Het is gewoon ideaal om online te bestellen.

Erg gemakkelijk en uitgebreid assortiment

Gemakkelijk de juiste band voor mijn auto te vinden. Gemakkelijk verschillende banden vergelijken. En goed prijs en advies op de site aangaande een gelijkwaardige band voor een nog lagere prijs. Al vaker banden bestelt en laten monteren bij een montagepartner in de buurt, altijd naar tevredenheid.

Een goede ervaring met bestellen van de autobanden!

Het bestellen van de autobanden was snel verlopen met de vele keuze en mogelijkheden. Daarnaast vind ik de website functioneel en verloopt alles soepel. Hoop dat de levering ook soepel verloopt!

top

Snel en makkelijk

Eenvoudig, duidelijk en betaalbaar

Ik was al een tijdje op zoek naar nieuwe banden + montage. Het aanbieden van de combinatie is erg prettig. Ook de productinformatie is duidelijk, evenals het afleveren bij de monteur. Ook een stuk voordeliger dan de concurrenten.

Snel bestellen, snel klaar.

Vrienden en kennissen hebben in het verleden al eens banden besteld bij de bandenconcurrent. Zij waren zeer tevreden over de levering en kwaliteit. Dit is mijn eerste bestelling bij de bandenconcurrent,

Mooie banden voor een goede prijs

Ik zoek banden voor mijn bmw e60 en heb ze op deze site gevonden en zojuist besteld hoop ze snel te kunnen monteren

Goed geholpen, ook over de telefoon, binnen 5 min de juiste banden besteld.

Top. Goede website, goede service en alles lekker makkelijk geregeld.

Prima zaak. Heldere website. Aanrader !!

Ik heb best wel veel gezocht voordat ik de juiste banden gevonden had bij het juiste bedrijf. Uiteindelijk toch gewoon bij de BANDENCONCURRENT uitgekomen. Heldere taal via chat. Dank.

zoals beloofd op de website

prijs, snelheid van leveren klopt met wat ze op de website beloven

Scherpe prijs voor Michelin Pilot Sport

Geen demo banden meer maar gewoon nieuwe bestellen met juiste Dot waarde! Betrouwbaar en snel geleverd tegen concurrerende prijs (maar flink goedkoper dan all inn bij dealer)

Makkelijk en goedkoop

Goede kwaliteit/prijs verhouding

Duidelijke website,goede informatie

Website is goed ingericht,om tot de beste band,wat betreft beste kwaliteit/prijs te komen te komen.

Snelle service prima prijzen

Prima no nonsense site, what you see is what you get! Veel keuze ook in prijzen voor ieder wat wils

Bewuste keuze!

Heel blij met de Bandenconcurrent! Grote voorraad, snel geleverd en nette prijzen.

Goede kwaliteit band echt topp

Makkelijk, goedkoop en snel!

Makkelijke site om te bestellen. Makkelijk de maat in te vullen. Erg overzichtelijke pagina.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA