Filter

Snel en makkelijk!

2de keer dat ik hier bestel het is echten supper website !

Snel en precies

Snel de goede banden voor mij en mijn auto kunnen vinden. Goede prijs en snelle levering!

Overzichtelijk en goede prijs!

Ook voor de amateur een fijne site om te bestellen: zowel via kenteken als via de bandenmaat + specificaties tot dezelfde tip aan banden gekomen. Dat geeft toch vertrouwen, helemaal als je daarna van een bevriend autokenner te horen krijgt dat hij ook die banden aangeraden zou hebben.

Overzichtelijk en makkelijk te bestellen

Goede service en veel variatie in banden.

2 nieuwe voorbanden besteld

Ik heb 2 nieuwe voorbanden besteld. Dit ging rap en makkelijk op de website. De prijs was ook het laagst van alles websites. Daar word ik natuurlijk extra blij van!

Makkelijk en overzichtelijk te bestellen

Mijn vorige banden heb ik ook bij BandenConcurrent besteld en die werden keurig volgens planning afgeleverd. De kwaliteit van de deze nieuwe Zomerbanden gaan we uitproberen maar ben ervan overtuigd dat het wederom super kwaliteit is.

Altijd goed en goede prijs

Bestellen prima, de montage partners zijn soms een beetje bot dat zij de banden niet mogen leveren

Supersimpel

Heel duidelijk en eenvoudig

Makkelijk overzichtelijk goeie prijs

Vaker besteld . Zekerrr aanrader

Overzichtelijke website, hele goede prijzen

Via de zoekmachine ben ik bij Bandenconcurrent gekomen. Ik wist welke band ik wilde hebben, dus prijs, service en garantie is voor mij een belangrijke driver. De prijs was in ieder geval heel scherp. De service moet ik nog ondervinden, maar tot nu toe positief.

Snel en goed

Goede en gebruiksvriendelijke website. Snelle levering en goede kwaliteit banden! Al jaren mijn favoriete site om bande te bestellen.

Super gemak en betrouwbaar

Duidelijke informatie en eenvoudige wijze waarop je de banden en een monteur regelt.

Voordelig, snel en betrouwbaar

Zoals de titel: Voordelig, snel en betrouwbaar

Uitstekend service.

Makkelijk overzichtelijk en een goede prijs/kwaliteitsverhouding! en makkelijk zoeken, veel keus en zeer gunstige prijzen. Echt een aanrader!

Goede banden voor een schappelijke prijs

Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding

Snel en gemakkelijk

Ik heb heel makkelijk kunnen vergelijken, bestellen en alles werkt snel en soepel zoal het hoort.

Scherpe prijzen

Gebruiksvriendelijke website, makkelijke zoekfunctie, eenvoudig te bestellen zonder afgeleid te worden door allerlei reclames.

scherpe prijzen en overzichtelijke site

Volop keuze mogelijkheden in alle bekende merken tegen zeer scherpe prijzen. Zeer overzichtelijke site dus in alle opzichten makkelijk zelf te bestellen..........Bandenconcurrent.....wat anders!

Fijn goed advies en snelle bezorging

Netjes dat ze een goedkoper alternatief aanbieden met vergelijkbare specificaties Vaak al duur genoeg en dan is zo’n advies wel heel fijn

Makkelijk te vinden producten

Eenvoudig en snel besteld

De juiste banden tegen een goede prijs. Eenvoudig en snel besteld

Duidelijke beschrijving goed aanbod

Goed aanbod en duidelijke beschrijving. Daarnaast gratis verzenden dus prima geregeld!

Makkelijk zoeken, gratis verzending. Ook bij één band (autoband besteld welke als achterband op een motor met zijspan wordt gemonteerd).

makkelijk en snel

overzichtelijk makkelijk snel en betrouwbaar ik raad het iedereen aan

Goede service.

Goede service .besteld voor het weekend werd gebeld om een afspraak in te plannen. Kon de auto eerder neerzetten was daarom ook eerder weer klaar

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA