Filter

Goede service.

Goede service .besteld voor het weekend werd gebeld om een afspraak in te plannen. Kon de auto eerder neerzetten was daarom ook eerder weer klaar

Ben je tevreden? Ja ben zeker tevreden!

Ben toch even wezen kijken op internet, maar wederom weer goeie banden en voor een juiste prijs aangeschaft bij Bandenconcurrent.nl

Verkeerde Banden besteld. Makkelijk kunnen retourneren. Zijn keurig opgehaald bij de garage en de nieuwe banden geleverd.

Snelle service en heel veel keus uit banden van goedkoop tot duur!

Makkelijke site! Binnen 2 minuten besteld! Super fijn gewoon!

Goede ervaring!

Prima van het begin to het eind!

Duidelijke betaalbare webshop.

Duidelijke website. Snelle levering en betaalbaar.

Het voordeligste grote bandenbedrijf

Na wat inventariseren bij wat andere grote bekende bandenzaken op internet kwam ik er achter dat die anderen helemaal niet meer zo voordelig zijn. Zeker in vergelijk met BandenConcurrent zijn de banden daar een stuk kostbaarder. Bij de montagebedrijven zijn de prijzen schappelijk. Even kijken naar de reviews van die bedrijven is het advies. Ik heb het volste vertrouwen dat alle op een goede wijze op zijn pootjes terecht komt!

Excellent

Makkelijk banden te vinden en ook heel simpel in filteren van wat je voorkeur is en de banden maten kun je ook heel simpel aanpassen

elke keer goede snelle service , met een goede prijs

deze banden heb ik er nu ook onder . bevallen goed , prijs kwaliteit is prima . en bij BandenConcurrent het goedkoopst

Topservice

Levering op tijd

Gemakkelijk te bestellen met uitgebreide specificaties.

Fijn

Nice

Duidelijke site en scherpe prijzen

De banden die ik zocht waren super snel te vinden. De prijzen zijn aantrekkelijk. Fijn dat ze in onze buurt geleverd worden en gemonteerd kunnen worden.

Vlot geregeld en goedkoop

Makkelijke website. Duidelijke uitleg en ook nog eens de beste koop. In vergelijking met andere sites is het een stuk betere prijs.

Duidelijke site veel keuze

Snel zoeken naar de juiste band, waarbij de omschrijvingen van de band helpen om een keuze te maken. Duidelijk zeer concurrerend met andere banensites.

Makkelijk

Realistische bedragen

Goede

Goede ervaring. Ik zal meer bestellen!

• Вы бы порекомендовали нас? Yes

Duidelijkheid en sterke prijs

Snel geregeld en een mooie prijs

APK is makkelijk te boeken tegen een nette prijs.

Goede service, snelle levering

Prijs kwaliteit verhouding uitstekend. Snelle levering, goede service.

Goedkoop en makkelijk met montage

Bestellen en een afspraak maken voor een redelijke prijs. Hier teken ik voor

Gemakkelijk en goedkoop

Stel jezelf de vraag waarom je niet even de moeite zou nemen om banden te bestellen via bandenconcurrent. Het laten bezorgen bij een montagepartner (in de buurt van jouw adres) is peanuts. Deze bestelling scheelt mij €75,44 vergeleken met een bekende garage.

snel zeker en betrouwbaar.

Snelle website, makkelijk zoeken en snelle afwikkeling. Goede montagepartners.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA