Filter

Duidelijk en eenvoudig online bestellen

Goede en duidelijke omschrijving van producten,eenvoudig bestelproces. Scherpe prijzen en keuzes. Tevens mogelijkheden voor montage

different collection, best competitive prices and easy to order

I researched many online site and comparisons and BandenConcurrent is provides different collection of tires for all categories, able to search by specific filters and compare before finalizing the tires which I needed. Overall best experience with BandenConcurrent.nl.

Snelle website, snelle service

Nah, priem! Snel geregeld en de keus is reuze.

Vaker banden gekocht

Heb hier vaker banden gekocht. Bandenconcurrent.nl leverd snel en is betrouwbaar.

Goede deal

Ruime keuze, goede website, goede ervaring met eerdere bestellingen en scherpe prijzen! Ik koop 18 Inch Run Flat en XL banden van A Merken voor een vrij zware auto met een sterke motor. Zowel voor winterbanden als voor zomerbanden bespaar ik bij Bandenconcurrent meestal tussen de 40 en 80 Euro per band. Een goede deal!

Fast delivery, good price!

I order already tires 2 times with banden concurrent. Good prices, fast delivery (if courier dont make mistakes).

Appeltje eitje

Overzichtelijke site, eenvoudig band zoeken. Veel montagepartners in de buurt dus eenvoudig uitzoeken. Hoop dat de levering en de montage net zo foutloos gaan als het bestellen en betalen.

Gemakkelijk en duidelijk

Duidelijke opties van de verschillende soorten banden. Gemakkelijk besteld en garage gevonden in de buurt. Tip, geef nog een indicatie erbij wanneer elke garage ongeveer tijd heeft om de banden te installeren. Dit zou de keuze tussen de verschillende garages kunnen vergemakkelijken.

Alles volgens afspraak gebeurt,

Goede prijs, montage was makkelijk!

Goedkoop en snel

Zoals boven: geen verzendkosten, concurrerende prijzen, goed werkende website en inclusief afrekenen montage. Dus transparant qua kosten m.b.t. montage

Fantastische site, makkelijk, snel en goede prijs

Makkelijk om te bestellen, snelle levering! Dikke aanrader!

Heel fijn om de banden te kunnen laten bezorgen en monteren bij een garage voor een goede prijs

De website is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Ik kon gemakkelijk de juiste band voor mijn auto vinden en een montage partner in de buurt!. Erg fijn dat dit allemaal zo makkelijk kan en tegen een scherpe prijs.

Duidelijke site en een goede prijs

Eerder bestelde ik altijd bij een andere bekende online bandenhandel, maar dit keer merkte ik dat bij het hier enkele tientjes per band (voor dezelfde band) goedkoper is. Scheelt toch behoorlijk, terwijl de site en keuze zeker net zo goed is.

mooie site en goede service

ik was opzoek naar goede banden en heb ik bij deze gevonden wat een top site

Snel te bestellen,goede prijs, en laten monteren bij een garage in de buurt. Top

Levertijd is gunstig en het laten afleveren en monteren bij een garage in de buurt is super makkelijk!

Snelle verwerking aanvraag

Er is een duidelijke en overzichtelijke site. Het bestelproces verloopt prima. En het montagevoorstel is dichtbij huis!

Altijd goed geholpen

Scherpe prijs en en gewoon goed

Prijs altijd goed, snel geleverd en duidelijke communicatie. En veel goedkoper dan bij de dealer.

Gemakkelijk en overzichtelijke site

Van horen zeggen dat jullie snel en nauwkeurig zijn

Makkelijke te vinden

Nu maar duimen dat ze op tijd geleverd worden

Snelle en perfecte afhandeling

Op deze manier shoppen met Klarna kunnen mijn zoon en ik ons nog een beetje mens voelen!

Super simpel bestellen!

Meeste keuze en voor de beste prijzen met binnen no-time dichtbijzijnde montage partners!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA