Filter

Super geregeld

Super overzichtelijke site en prettig winkelen ;-)

duidelijke site veel keuze en informatie over de producten

De banden die ik wilde bestellen snel gevonden een kwaliteitsband tegen een scherpe prijs. Kortom Top

Ruime keuze, even zoeken, juiste banden!!

Mijn man had het uitzoekwerk gedaan en ik mocht betalen! ;p

Simpele website dus snel geregeld.

Mijn ervaring is dat als ik iets zoek ik er simpel mee overweg kan. Je krijgt duidelijk te zien wat de mogelijkheden zijn en super eenvoudig om te kiezen.

elke keer tevreden

Nu 5 keer banden besteld via bandenconcurrent. tot nu toe elke keer tevreden. snel geleverd, nieuwe Dot-nummers en goede prijzen in vergelijking met andere banden leveranciers.

Goedkoop

Ik heb al vaker bij jullie banden besteld, en zeer te vrede met de service.

Overzichtelijke site

Bij zoekresultaten snel gevonden en ruime sortering. Ook aanbevolen door oud collega werkzaam in de mobiliteit

Goede service & kwaliteit!

Vanwege het vervangen van twee autobanden ben ik bij Bandenconcurrent terecht gekomen. De vragen die ik had omtrent verschillende banden waren snel en duidelijk beantwoord. Fijn dat je ook montagepartners kan selecteren. In overleg met de montagepartner contact gehad om inzicht te krijgen hoelang de doorlooptijden zijn wanneer montage kan plaatsvinden. Zoals het er nu naar uitziet zijn de nieuwe banden binnen een week na aankoop gemonteerd!

GEWELDIG

Al eerder banden gekocht bij bandenconcurrent en zeer tevreden over. Prijs-kwaliteit verhouding is ook goed. Niets te klagen!

Best selection at the best price

Always order from BandenConcurrent, best range of relevant stock, great pricing - and super fast delivery!

Goeie site, makkelijk en snel te bestellen.

Easy access and cheap

Saved more than 100 €

makkelijk en altijd goed

makkelijk en alle info die je nodig hebt

De banden worden altijd op de aangegeven data geleverd. Je word netjes via de mail op de hoogte gehouden.

goede banden (budget) en snelle levering naar mijn garage

de bestelling is makkelijk website makkelijk zoeken makkelijk

Altijd simpel en snel banden bestellen. Fijn bedrijf...

Top! Snel! Duidelijk!

Goede prijzen en het mooiste zijn de montagepartners!!

Makkelijk besteld met goede prijzen

Tot nu toe altijd mijn banden besteld bij Banden concurrent. De prijzen zijn goed en de bestellingen zijn tot nu toe altijd netjes verlopen.

Fijne en zeer duidelijke website

Mijn eerste keer dat ik via deze website banden bestel. Zeer eenvoudig, prima uitleg over het verschil in banden. Bandenconcurrent weet waar ze het over hebben.

Ruim de beste prijzen!

De beste prijs voor de set banden die ik zocht, nu wachten tot ze er zijn en lekker rijden! Aanrader!

goede banden

Al ieder besteld

Gewenste banden makkelijk gevonden voor de juiste prijs

Product gezocht op type nummer en zag een mooie prijs op een overzichtelijke website

Goedkoop, snel en makkelijk besteld.

Na een kleine zoektocht naar banden kwam ik terecht op de website. Het zoeken was niet alleen makkelijk maar ook snel en een ruim aanbod.

mooi en snel geleverd

ik heb hier een tijdje geleden 2 banden besteld. dit ging met goeie service, snelheid en netheid. daarom kies ik ervoor om hier vaker te bestellen.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA