Filter

Heel snel

Vind het fijn om zo bij jullie te bestellen. Goed advies ook.

Gemakkelijk

Ik kon nergens banden in mijn maat vinden, of ze verstuurde alleen naar bedrijven, niet particulier, bandenconcurrent maakte het makkelijk, banden kiezen, adres invoegen, betalen. Geen poespas, niks, zeker vaker van bestellen

beste prijs en duidelijk

Eerst moet ik ze nog ontvangen alvorens te beoordelen

Makkelijk uitgezocht en besteld.

Goeie prijzen

Makkelijk alles te vinden voor een goeie en voordelige prijs en makkelijk te laten leven bij je eigen garage

Uitstekende prijs/kwaliteits verhouding, zorgeloze levering

Al eerder bij BandenConcurrent besteld, heel blij met de prijs van de band die ik dit keer kocht (120 euro goedkoper dan bij de dealer voor exact dezelfde band). Banden worden netjes thuis geleverd of bij de garage, wat je voorkeur heeft. Ik ga zeker weer bij dit bedrijf banden bestellen.

Super service

Toppie !!

Makkelijk, overzichtelijk en aantrekkelijke prijzen

Makkelijk regelen

Geadviseerd vanuit vriendenkring. Duidelijke afspraken, alles in één keer geregeld.

Goed en goedkoop

Deze site gevonden via google. Fijn aanbod en niet al te duur. De informatie die onder de banden staan is ook heel fijn

Top bedrijf

Snelle levering van de banden en andere producten.

Heel comfortabel om te bestellen

Volgens mij de tweede keer dat ik bestel en gaat altijd prima

Snel geregeld!

Gemakkelijk de juiste band gevonden en ook nog eens een goede prijs, top!

Top geregeld

Snelle levering.

Great website to understand various options

Good to see all available tire options and great explanation of each

Levering geannuleerd vanwege gebrek bij levering

Levering geannuleerd vanwege gebrek bij levering. Ik heb nog geen geld terug gekregen omdat het ophalen vanuit bandenconcurrent mislukt

Vlot en goede prijs kwaliteit

Als de montage net zo gaat als uitzoeken van de banden dan moet het helemaal goed komen

Elke keer haal ik de banden bij jullie makkelijk en snel geleverd

Elke keer bestel ik de banden bij jullie makkelijk en snel geleverd

Alles makkelijk te vinden en ruime keuze

Makkelijk

Voordeliger dan op andere sites. Makkelijk gelijk de montage geregeld in de buurt.

Zeer Duidelijk en overzichtelijke site!

Duidelijke informatie en snel bezorgd!

Weer veilig de weg op

was nog iets sceptisch om hier te bestellen, maar met een week had ik nieuwe banden. werd redelijk op de hoogte gehouden van de verzend status. afspraak bij de garage was zo gemaakt. alles bij elkaar goede ervaring!

Duidelijke goede webshop

Makkelijk zoeken in de webshop Bijna alle info M8s de profiel diepte die tegenwoordig nogal verschild

Makkelijk en snel

Makkelijk en snel kun je nieuwe banden bestellen. Duidelijke website en makkelijk om een monteur te vinden.

Correcte behandeling

81 Luchthavenweg